Ακυρώνεται η μεταγραφή των αδερφών Ερμείδη στον Δούκα λόγω της σύλληψης του μεγαλομετόχου της ομάδας Γιάννη Ζερβού

 

Οι φήμες που ήθελαν τους Παναγιώτη και Δημήτρη Ερμείδη να μετακινούνται στην ομάδα του Δούκα φαίνεται πως παίρνουν τέλος.

Αν και οι δύο ξανθιώτες παίκτες θα είχαν βρει σε όλα με την ομάδα της Αθήνας, η σύλληψη του μεγαλομετόχου του Δούκα την περασμένη Τρίτη 1 Αυγούστου στην Κέρκυρα, ακυρώνει όλες τις μεταγραφές της ομάδας του Λεκανοπεδίου.

Σε βάρος του γνωστού επιχειρηματία εκκρεμούσε τελεσίδικη πονή κάθειρξης πέντε χρόνων, η οποία του είχε επιβληθεί λόγω χρεών προς το δημόσιο. Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η Δούκας, ωστόσο στα αθηναϊκά δημοσιεύματα για τις μεταγραφές που ακυρώνονται δεν περιλαμβάνονται και τα ονόματα των αδερφών Ερμείδη καθώς η μεταγραφή τους αν και εθεωρείτο «κλεισμένη», δεν είχε ολοκληρωθεί και κατά συνέπεια δεν είχε ανακοινωθεί.

Ο Δούκας στην επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

«Με έκπληξη παρακολουθούμε την περιπέτεια του υποστηρικτή της ομάδας μπάσκετ του ΑΣΕΔ, κ. Γιάννη Ζερβού.Ευχόμαστε η δικαστική αυτή εμπλοκή να είναι μια κακή παρένθεση στην οικογενειακή και επαγγελματική του ζωή. Η δύσκολη αυτή στιγμή μπορεί να τον αναγκάσει να παραμείνει μακριά από την αγαπημένη του ενασχόληση τον αθλητισμό αλλά ελπίζουμε να επανέλθει σύντομα, ώστε να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των ομάδων μας στην αγωνιστική σεζόν 2017-18, που για τον ΑΣΕΔ θα είναι και πάλι άκρως δημιουργική και ανταγωνιστική σε όλα τα αθλήματα που χρόνια τώρα καλλιεργεί».