Απορρίφθηκε από Μπράντφορντ αλλά κοντά στην μεγάλη επιστροφή ο “Ζυγκε” μετά από 5 χρόνια!

 

Κοντά στην επιστροφή του στις Σέρρες και στον Πανσερραϊκό, την φανέλα του οποίου φόρεσε ωστόσο με την ομάδα νέων σκοράροντας… κατά ριπάς βρίσκεται ο πρωην φορ των Έβρου Σουφλίου και Πανθρακικού Μπάμπης Ζυγκερίδης.

Ο 22χρονος σεντερ φορ που την περσινή σεζόν μετά τον Πανθρακικό αγωνίστηκε και στην Α.Ε. Καραϊσκάκης πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στην Γερμανία, όπου δοκιμάστηκε για λογαριασμό της αγγλικής  Μπράντφορντ, αλλα δυστυχώς δεν τα κατάφερε αφού ο ανταγωνισμός ήταν τεράστιος, αφού στα trials αυτά συμμετείχαν πάνω από 100 ποδοσφαιριστές από όλο τον κόσμο.

Επιστρέφει Ελλάδα ωστόσο ακόμα πιο ώριμος και πιο έμπειρος ο Χαράλαμπος και σύμφωνα με το serresgoal είναι μία ανάσα από την επιστροφή στα «λιοντάρια», αν και “φλέρταρε” με την Ελπίδα Σκουτάρεως και την επανένωση με τους άλλους 2 Ζυγκε Daltons όπως αποκαλούν την οικογένεια Ζυγκερίδη στις Σερρες.

Συγκεκριμένα ο Σερραίος επιθετικός αν και διαφάνηκε μέσω της ανακοίνωσης της Ελπίδας Σκουτάρεως πως θα συναντούσε τα αδέρφια του, η πρόκληση του Πανσερρραϊκού και της επιστροφής στην Football League στην οποία και αγωνίστηκε πέρυσι με τον Πανθρακικό δεν θα μπορούσε να τον αφήσει αδιάφορο. Μάλιστα αναγκαστικά και λόγω μη αδειοδότησης στον Πανσερραϊκό  θα κινηθούν στο παζάρι αναζητώντας νεαρούς Σερραίους κυρίως που θα βοηθήσουν την ομάδα και το προφίλ του κάτω από τα 23 «Ζυγκε» ταιριάζει ιδανικά.

Ο 22χρονος επιθετικός με καταγωγή από τον Λιθότοπο έφυγε το 2013 στην Γερμανία εκεί όπου αγωνίστηκε στην ομάδα της Στουτγκάρδης SSV Reutlingen 1905, για να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Κοζάνης στην Γ΄ Εθνική. Τη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε στον Έβρο Σουφλίου με τον οποίον πέτυχε 10 γκολ και ήταν πρώτος σκόρερ του και με διαβατήριο τις εμφανίσεις του πήρε μεταγραφή στον Πανθρακικό έχοντας 10 συμμετοχές και 1 γκολ. Η διάλυση της ομάδας της Κομοτηνής τον έστειλε στην Α.Ε Καραϊσκάκης με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής.