Κάτοικος Αθήνας για άλλη μια φορά ο Ξανθιώτης Οδυσσέας Γεωργιάδης

 

Μετά την αποχώρησή του από τη Σαντορίνη και τον Πανθηραϊκό, ο Οδυσσέας Γεωργιάδης, βρισκόταν σε αναζήτηση της νέας του ομάδα, και τελικά μετά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων αυτός αποφάσισε να γίνει και πάλι κάτοικος Αθήνας, αλλά όχι για λογαριασμό του Ατρόμητου Πειραιώς που αγωνιζόταν παλαιότερα.

Ο «Όντι» που τη σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν για λογαριασμό του Πανθηραϊκού στη Σαντορίνη, έμεινε ελεύθερος κι έτσι έψαξε τον νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του. Έτσι, μετά την Σαντορίνη επέστρεψε στην Ξάνθη, για μερικές μέρες ξεκούρασης, αλλά δεν σταμάτησε τις επαφές και την αναζήτηση της νέας του ομάδας.

Μετά λοιπόν, το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Γ’ Εθνική, ο ίδιος έκρινε πως η καλύτερη επιλογή για αυτόν είναι ο Ιωνικός Νίκαιας. Το βράδυ, λοιπόν, της Πέμπτης ο Ιωνικός ανακοίνωσε την μεταγραφή του και έγινε η 3 ομάδα από την Αθήνα για τον Οδυσσέα, και η 6η συνολικά στην καριέρα του, μετά τους Ατρόμητο Πειραιά, ΑΕ Κηφισιά, ΑΟ Χαλκίς, ΑΕ Καραϊσκάκη και Αστέρα Μαγικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ιωνικός ανακοινώνει την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Οδυσσέα Γεωργιάδη.

Ο ταλαντούχος παίκτης αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ατρόμητο Πειραιά, Κηφισιά, Καραϊσκάκη, Χαλκίδα και Πανθηραϊκό.»