ΕΠΣ Έβρου: Σπουδαίες ανανεώσεις για τις Καστανιές με Ντινούδη και Μπακιρτζή

 

Δυο σπουδαίες ακόμη ανανεώσεις πραγματοποίησε η ομάδα του  Άρδα Καστανέων που φαίνεται πώς και φέτος θα είναι από τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. 

Συγκεκριμένα παραμένουν ο πολύπειρος γκολκήπερ Σωτήρης Ντινούδης και ο επιθετικός Κώστας Μπακιρτζής που μετά τους Τζιαφερίδη, Νικολαίδη, Παγωνίδη, Καπετανίδη και  Αλμπανίδη, Μπαξεβανίδη, Χαρισιάδη, Κασπαρίδη, Τσοντζόρα, Γοδόση και Πετρά, ), φτάνοντας των αριθμό στο 13 απο την περσινή ομαδα.

Ο 35χρονος γκολκήπερ Ντινούδης θα αγωνίζεται για τέταρτη σερί σεζόν στις Καστανιές, ενώ το παρελθόν πέρασε από Διδυμότειχο, Ορέστη και Ρίζια, ενω 23χρονος πρωην επιθετικός του Ορέστη, των Μεταξαδων, Εβρου Σουφλίου και της ΑΕΔ Κώστας Μπακιρτζής πέρυσι στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα είχε 7 τέρματα.

Οι ανακοινώσεις του Άρδα Καστανέων:  Ανακοινώνουμε με τεράστια χαρα και ικανοποίηση την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Σωτήρη Ντινουδη! Οι συστάσεις ειναι περιττες για τον κορυφαίο τερματοφύλακα της κατηγορίας μας..

Ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας για δεύτερη χρονια με τον ποδοσφαιριστη Μπακιρτζη Κώστα, επιθετικός, με 7 γκολ στο ενεργητικό του κατα την περυσινή σεζον με τα χρώματα της ομαδας μας – σε ενα απο δυσκολότερα πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων.