ΕΣΠΕΘΡ: Νέο διπλό μεταγραφικό χτύπημα για Φοίνικα με … Κολοσέντα και Πρόκτερ

 

Μετά τις δύο πρώτες μεταγραφές των Κωνσταντινίδου και Μπουγιούρη,  ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης προχώρησε σε νέες κινήσεις, και ανακοίνωσε την απόκτηση άλλων δύο παικτριών.

Ο λόγος για την 20χρονη πασαδόρο Χρύσα Κολοσέντα που προέρχεται από την Νίκη Αλεξανδρούπολης, αλλά και για την επίσης 20χρονη ακραία Κασσάνδρα Πρόκτερ.

Έτσι ο Φοίνικας προχωρά με γοργούς, πλέον ρυθμούς, τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, αφου σε 3 μερες ανακοίνωσε 4 μεταγραφές τις 3 απότην Νίκη.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Φοίνικα: 

«Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τέταρτη μεταγραφή για την νέα σεζόν. Πρόκειται για την Χρύσα ΚΟΛΟΣΕΝΤΑ 20 ετών πασαδορος με ύψος 1.70 . Η Χρύσα που την σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε με την ομάδα μας προερχεται από την ΝΊΚΗ Αλεξ/πολης με παρουσία στην Α2 εθνική κατηγορία. Το Δ.Σ. και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας την καλωσορίζει και της εύχεται υγεία πάνω από όλα και πολλές πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας . Επίσης ευχαριστούμε θερμά την ΝΊΚΗ Αλεξ/πολης για την άψογη συνεργασία».

«Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τριτη μεταγραφή για την νέα σεζόν. Πρόκειται για την Κασσάνδρα ΠΡΟΚΤΕΡ 20 ετών Ακραία με ύψος 1.78 . Η Κασσανδρα προερχεται από την ΝΊΚΗ Αλεξ/πολης με μεγαλη παρουσία στην Α2 εθνική κατηγορία .Το Δ.Σ. και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας την καλωσορίζει και της εύχεται υγεία πάνω από όλα και πολλές πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας . Επίσης ευχαριστούμε θερμά την ΝΊΚΗ Αλεξ/πολης για την άψογη συνεργασία».