Γ’ Εθνική: Στις 28 Αυγούστου η πρώτη της ΑΕ Κομοτηνής

 

Ο καιρός περνά και πλησιάζουμε σιγά – σιγά στην επίσημη έναρξη της σεζόν και στο μπάσκετ. Έτσι οι άνθρωποι της ΑΕ Κομοτηνής ανακοίνωσαν πως η προετοιμασία της νέας σεζόν θα ξεκινήσει στα τέλη αυτού του μήνα, ώστε να είναι η ομάδα έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση της ΑΕ Κομοτηνής εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται πυρετωδώς για την κατάρτιση του φετινού ρόστερ της ομάδας, αλλά με τον καιρό να περνάει αποφασίστηκε και ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα και η ημερομηνία της πρώτης προπόνησης που θα σημάνει και το ξεκίνημα της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Έτσι παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση έδωσαν ραντεβού για τις 28 Αυγούστου, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας, ώστε να υπάρχει ο χρόνος να «δέσει» η ομάδα και να βγεί η απαραίτητη χημεία όσο το δυνατόν πιο σύντομα στο παρκέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Δευτέρα 28 Αυγούστου θα ξεκινησει η προετοιμασια του ανδρικού τμήματος της ΑΕ Κομοτηνής.

Στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, το οποίο θα ειναι έτοιμο με μεχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος..

Το ρόστερ εχει διαμορφωθεί με μεγαλη προσοχή απο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας και πλέον απομένει να βγει η χημεία εντος παρκέ…»