Γ’ Εθνική: Πρεμιέρα και για την Δόξα Προσκυνητών με όνειρα και φιλοδοξίες (+photos)

 

Την πρώτη της συγκέντρωση προπόνηση πραγματοποίησε την Τρίτη στους Προσκυνητές με αρκετά νέα πρόσωπα η Δόξα Προσκυνητών.

Η ομάδα των Προσκυνητών που θα συμμετέχει για 2η σερί σεζόν στην Γ’ εθνική (έναρξη στις 17 Σεπτεμβρη εκτός απροόπτου) ξεκίνησε τελευταία την προετοιμασία της σε σχέση με τις υπόλοιπές 4 ομάδες της Θράκης (Ορφέας Ξάνθης, Άρης Αβάτου, ΑΕ Διδυμοτείχου, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου),  σκεφτόταν να ξεκινήσει τις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Πανθρακικού στον Ροδίτη, αλλά η κατάσταση του προς εγκατάλειψη προπονητικού κέντρου οδηγεί αυτές προς το παρόν να γίνονται στους Προσκυνητές (απόγευμα Τετάρτης) μέχρι να βρεθεί γήπεδο κοντά στην Κομοτηνή, ώστε να γλιτώσουν τις μετακινήσεις οι ποδοσφαιριστές.

Ο νέος προπονητής της ομάδας Νίκος Μπαχαρίδης, λακωνικός αλλά αυστηρός ζήτησε πειθαρχία και σοβαρότητα στις προπονήσεις από τους ποδοσφαιριστές του, ενώ η προπόνηση έγινε παρουσία και του τεχνικού διευθυντή και περσινου προπονητή της ομάδας Γιάννη Πουρλιάκα και του νεαρού γυμναστή γυμναστή Στέφανου Φλώρου.

Το πρωτο φιλικό της ομάδας είναι με τον Ορφέα Ξάνθης στην Ξάνθη μετά το 15Αύγουστο, ενω από την προπόνηση απουσίαζε για διαφορετικούς λόγους ο στρατευμένος Βάσκος και οι εγχειρισμένοι Κίτσος και Δημητριάδης.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες μέσα από το φακό του Περισκοπίου.