EΣΠΕΘΡ: Από Διαγόρα Ρόδου και Νίκη Αλεξανδρούπολης οι πρώτες μεταγραφές του Φοίνικα

 

Τις δυο πρώτες μεταγραφές του ανακοίνωσε ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης που συμμετέχει και φέτος στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΘΡ.

Πρόκειται για την 30 χρονη ακραία Στυλιανή Μπουγιούρη, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Διαγόρα Ρόδου, αλλά και την 18χρονη πασαδόρο της Νίκης Αλεξανδρούπολης Φωτεινή Κωνσταντινίδου που θα ενισχύσουν την ομάδα του Φοίνικα.

Οι δυο ανακοινώσεις του Φοίνικα: «Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφή για την νέα σεζόν. Πρόκειται για την Στυλιανή Μπουγιούρη 30 ετών ακραία με ύψος 1.79 . Η Στυλιανή προέρχεται από τον Διαγόρα Ρόδου με παρουσία στην Α2 εθνική κατηγορία και είναι βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας ενόπλων. Το Δ.Σ. και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας την καλωσορίζει και της εύχεται υγεία πάνω από όλα και πολλές πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»

«Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δεύτερη μεταγραφή για την νέα σεζόν. Πρόκειται για την Φωτεινή Κωνσταντινίδου 18 ετών πασαδωρος με ύψος 1.78 . Η Φωτεινή προερχεται από την ΝΊΚΗ Αλεξ/πολης με παρουσία στην Α2 εθνική κατηγορία. Το Δ.Σ. και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας την καλωσορίζει και της εύχεται υγεία πάνω από όλα και πολλές πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας . Επίσης ευχαριστούμε θερμά την ΝΊΚΗ Αλεξ/πολης για την άψογη συνεργασία».