Super League: Στον “Άγιαξ” της Ηπείρου μέσω … ΠΑΟΚ και Ηρακλή 16χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ Κομοτηνής!

 

Την επιστροφή του πάλι σε μεγαλύτερο επίπεδο πέτυχε και πάλι ο 16 χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ Κομοτηνής Σαμέτ Αχμέτ, και μάλιστα στο μέρος όπου στέφθηκε πρωταθλητής παίδων με την ομάδα των μικτών της Περιφέρειας για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως αναφέρει το Περισκόπιο. 

Ο Σαμέτ μετά την κατάκτηση του τίτλου τον Απρίλη του 2015 με τους παίδες, παρέα με τον Κώστα Τζαφαλιά που φέτος μεταγράφηκε από την Δόξα Σώστη στις ακαδημίες του Απόλλωνα Αθηνών (θυμηθείτε ΕΔΩ), μετακόμισε για έναν χρόνο στην Θεσσαλονίκη, αρχικά στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και στην συνέχεια του Ηρακλή.

Ωστόσο τελικά επέστρεψε πέρυσι στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής (φώτο με Γιώργο Μαρινάκη και Δημήτρη Παγωνίδη) τον οποίο βοήθησε να ανέβει για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία, ενώ ήταν και στις τελευταίες κλήσεις του Ενωσιακού προπονητή Σπύρου Κουτσουγιάννη της μικτής της ΕΠΣ Θράκης. Ο νεαρός αμυντικός από τον τελικό στα Γιάννενα, το όνομα του κρατήθηκε στα υπόψιν από τον ΠΑΣ Γιάννινα, δοκιμάστηκε πριν λίγο καιρό στον “Άγιαξ” της Ηπείρου για να καταλήξει στα Κ17 της ομάδας.

Όσοι διαβάζουν τακτικά ThrakiSportS, βέβαια, θα θυμούνται τα ρεπορτάζ ότι προ διετίας είχαμε αποκαλύψει την μετακίνηση του Σαμέτ Αχμέτ στην Θεσσαλονίκη και την συμμετοχή του με την φανέλα του ΠΑΟΚ σε τουρνουά στην Σμύρνη.

Επίσης, ως παίκτης των Μεικτών Ομάδων ήταν από τους πρωταγωνιστές στην κατάκτηση από την Βόρεια Ζώνη του Πανελληνίου Πρωταθληματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, η τελική φάση του οποίου είχε γίνει στα Γιάννενα. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θαυμάζει τον Κώστα Μανωλά και από ξένους ποδοσφαιριστές τον Σέρχιο Ράμος και ελπίζει να μπορέσει να τους μοιάσει.