Γκολ και θέαμα στο φιλικό του Άρη Αβάτου με την ομάδα νέων του ΑΟΞ

 

Πολλά γκολ και ωραίο θέαμα προσέφεραν η ομάδα Νέων της Ξάνθης και ο Άρης Αβάτου που κοντραρίστηκαν σε ένα φιλικό παιχνίδι το απόγευμα της Τρίτης στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων, με το τελικό σκορ να είναι 3-4 και νικητή τον Άρη Αβάτου.

Οι δυο ομάδες έπαιξαν τρία τριαντάλεπτα, με διακοπές των 5 λεπτών ενδιάμεσα, λόγω της υπερβολικής ζέστης που είχε το απόγευμα της Τρίτης στα Πηγάδια, ώστε οι παίκτες να έχουν χρόνο να δροσιστούν και να ξεκουραστούν ανα τακτά χρονικά διαστήματα.

Ο Άρης Αβάτου, λοιπόν, μπήκε καλύτερα στο πρώτο 30λεπτο και κατάφερε σχετικά νωρίς στο 13ο λεπτό, μετά από σέντρα του Ψεμματά, πρώτη κεφαλιά – πάσα του Γκέκα και τελικά δεύτερη κεφαλιά του Κοτόπουλου να πάρει το προβάδισμα. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 21′ ο Καλογιάννης από δεξιά, είδε τον Αμουτζάκη εκτός εστίας και επιχείρησε μια ψηλοκρεμαστή σέντρα – σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Δύο μόλις λεπτά αργότερα μετά την ισοφάριση του Καλογιάννη, ο Άρης έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, αφού ο Ψεμματάς και πάλι έκανε μια πολύ ωραία συρτή πάσα, με τον Γκέκα να κάνει την προβολή, την μπάλα να τραντάζει αρχικά το δεξί κάθετο δοκάρι, και εν συνεχεία να απομακρύνεται. Ότι δεν κατάφερε πριν ο Γκέκας το κατάφερε στο 31′ που βγήκε στην κόντρα, πέρασε και τον αντίπαλο κίπερ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-2 υπέρ του Άρη.

Στο 43΄ο Κοτόπουλος βγήκε στην αντεπίθεση, και αφού κέρδισε στο σώμα τον αντίπαλο αμυντικό, πλάσαρε ωραία για το 1-3. Από εκεί και πέρα η Ξάνθη ανέβασε ρυθμούς και με πρωταγωνιστη τον Ιωάννου κατάφερε να κάνει το 3-3.

Αρχικά ο Ιωάννου έκανε ένα πλασέ λίγο έξω από την περιοχή και νίκησε τον αντίπαλο κίπερ για το 2-3, και τελικά στο 51′ ο Δουλγέρης έκανε το «μπάσιμο» από δεξιά, έσπασε την μπάλα στον Ιωάννου, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής έγραψε το 3-3. Το τελικό 3-4 διαμόρφωσε ο Παύλος Ευθυμιάδης στο 70′, εκτελώντας εύστοχα ένα πέναλτι που προηγουμένως είχε κερδίσει σε ανατροπή του ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κυριάκος Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Καλαιτζίδης, Ψεμματάς, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Τουργαΐδης Ευθυμιάδης, Σαρηγιαννίδης, Χαριτίδης Γκέκας Κοτόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Βαρελάς, Βασιλειάδης, Εμίνογλου, Εφεντόπουλος, Κελεσιάδης, Μίχογλου, Παπαδιώτης.

ΞΑΝΘΗ Κ20 (Κώστας Προδρομίτης): Υπό δοκιμή παίκτης, Γιανναράκης, Πεταλωτής, Χατζηχρήστου, Παπάζογλου, Αγγελόπουλος, Παπαδόπουλος, Δουλγέρης, Καλογιάννης Σουλεϊμάν, Ιωάννου.

Έπαιξαν και οι: Ακριτίδης, Πατσιώρας, Γκίκας, Κιολεΐδης, Τριανταφύλλου, Δημητρίου, Θεοφυλάκης, Χασάνογλου, Χαντζής, Τσέλα, Τσάπαρης, Τενεκές.