Από την Ξάνθη στη Γερμανία και τώρα πλέον στην… Κύπρο ο Κώστας Τσαμούρης

 

Ο Κώστας Τσαμούρης θεωρούνταν πριν μερικά χρόνια πως θα μπορούσε να σταθεί στην Ανδρική ομάδα του ΑΟΞ, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να φύγει αρχικά δανεικός στη Λαμία, μετέπειτα στη Γερμανία και την δεύτερη ομάδα της Καϊζερσλάουτερν και πλέον να παίρνει μεταγραφή για την Κύπρο και τον Άρη Λεμεσού.

Ο Άρης Λεμεσού έμεινε ικανοποιημένος από τον δανεισμό του Ράνου που είχε προχωρήσει παλαιότερα, και έτσι οι ιθύνοντες της ομάδας της Κύπρου αποφάσισαν να κάνουν κι άλλα ψώνια από την ομάδα της Θράκης, αποκτώντας πλέον με ελεύθερη μεταγραφή τον Κώστα Τσαμούρη.

Ο Τσαμούρης προέρχεται από τις ακαδημίες του ΑΟΞ, και όταν ανέβηκε στην Ανδρική ομάδα, θεωρούνταν πως αν αποκτούσε εμπειρίες θα μπορούσε νε επιστρέψει στο μέλλον και να παραμείνει στην ομάδα, όμως τελικά δεν τα κατάφερε και έτσι, έφυγε αρχικά δανεικός και μετέπειτα με μεταγραή για την Λαμία, και μετέπειτα την περσινή σεζόν την Γερμανία και την δεύτερη ομάδα της Κάιζερσλάουτερν.

Πλέον επέστρεψε στην Ελλάδα, και έψαξε την νέα του ομάδα, η οποία όμως τελικά θα είναι ο Άρης Λεμεσού από την Κύπρο, που εξασφάλισε την παραμονή του και πάλι στην Α’ Εθνική της Κύπρου, κι έτσι προχώρησαν στην απόκτηση του Τσαμούρη που ελπίζουν να τους βοηθήσει τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Άρης Λεμεσού ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου κεντρικού αμυντικού Κωνσταντίνου Τσαμούρη από την Ελλάδα. Ξεκίνησε την καριέρα του από την “SKODA Ξάνθη” και πέρσι αγωνιζόταν στην U23 της Γερμανικής Kaiserslautern. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα της φανέλας μας

Ο Κώστας Τσαμούρης είναι αριστεροπόδαρος και εκτός από Ξάνθη και Καιζερσλάουτερν έπαιξε και στην Λαμία. Επίσης είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Κ-19.

Με την σειρά μας οι φίλοι και οπαδοί του Άρη Λεμεσού καλωσορίζουμε τον Τσαμούρη στην οικογένεια της ομάδας μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».