Α2 Ανδρών: Νέα μεταγραφή “βόμβα” από τον Έβρο για την ΑΕ Κομοτηνής

 

Μια ακόμη σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε η ΑΕ Κομοτηνής με έναν ακόμη παίκτη από τον Έβρο και συγκεκριμένα από την ΓΕ Αλεξανδρούπολης που γνωρίζει καλά και ο νέος προπονητής της Ηλίας Κρεούζης.

Συγκεκριμένα στην Κομοτηνή θα καρφώνει σε πρώτο χρόνο την νέα σεζόν ο Χρήστος Μπουφίδης, κάνοντας ένα πολύ δυνατό δίδυμο κεντρικών με τον άλλο Εβριτη κεντρικό Βασίλη Στοϊλούδη.

Ο 26χρονος Μπουφίδης με είναι γέννημα θρέμμα παιδί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αγωνιζόμενος από παιδάκι, ενώ για 3 χρόνια αγωνίστηκε στην Θεσσαλονίκη και στον Μέγα Αλέξανδρο (2009-12). Μετά την επιστροφή του στην Αλεξανδρούπολη ο πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, αγωνίστηκε και πάλι στο Εθνικό για μια διετία και από την τελευταία διετία ήταν στην ΓΕΑ όπου είχε προπονητή τον Κρεούζη.

Αυτή είναι η έκτη μεταγραφή για την ΑΕ Κομοτηνής που σε αντίθεση με τις ομάδες της Ορεστιάδας,  ΑΟΟ και Άθλο αλλά και την ΓΕΑ που δεν κουνιέται φύλλο, έχει αποκτήσει τον έμπειρο λίμπερο Σταύρο Αρχοντούδη, τον κεντρικό Βασίλη Στοϊλούδη (θυμηθείτε ΕΔΩ), του ταλαντούχου πασαδόρου Γιώργο Χρηστάκου (θυμηθείτε ΕΔΩ) και των νεαρών ακραίων Αλέξανδρου Παπαδάκη και Αίαντα Παπαδάκου (θυμηθείτε ΕΔΩ).