ΕΠΣ Ξάνθης: Γνωστό παίκτη σε Έβρο και Ξάνθη απέκτησε η Κεσσάνη Ερασμίου

 

Σε μια ακόμα σημαντική μεταγραφή προχώρησε η Κεσσάνη Ερασμίου, που αν και και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, δείχνει πως θέλει να ξεχωρίσει και να διεκδικήσει ίσως και την άνοδο, γι’αυτό και απέκτησε τον αδερφό του παλιού παίκτη της Ξάνθης Γιώργου Λαζαρίδη, Αλέξανδρο Πορφυράκη που έρχεται να προσδώσει εμπειρία στην ομάδα της Κεσσάνης.

Ο Αλέξανδρος μπορεί να μην κατάγεται από εδώ, όμως όταν ο αδερφός του Γιώργος Λαζαρίδης αγωνιζόταν στην Ξάνθη τότε μετακόμισαν όλοι εδώ, μαζί με τον άλλο αδερφό τους τον Χρήστο και την μητέρα τους. Έχει εμπειρίες και από τα γήπεδα της Ξάνθης, αλλά και από αυτά του Έβρου, αφού εκεί ιδιαίτερα έχει παίξει για λογαριασμό αρκετών ομάδων.

Παλαιότερα ο 30χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις και στις δύο πτέρυγες, έχει περάσει και από τον Ερμή Μάνδρας και φυσικά από τον Παύλο Μελά Κουτσού. Έρχεται να προσδώσει εμπειρία, αλλά και ως ένα πολύτιμο πολυεργαλείο, δεδομένου πως μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις και στις δύο πτέρυγες. Μάλισα ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, έχει περάσει από ομάδες κι άλλου Νομού της Θράκης και συγκεκριμένα του Έβρου, εκεί όπου έπαιξε για τον Ορέστη Ορεστιάδας, αλλά και τους Καππαδόκες.