Super League: Από τον Πανθρακικό μέσω Άνθειας στην Ξάνθη ο Εβρίτης Κώστας Πατσιώρας!

 

Στις ακαδημίες του ΑΟΞ φαίνεται πως θα συνεχίσει από τη νέα χρονιά ο νεαρός Εβρίτης και μέχρι πρότινος παίκτης της Ένωσης Άνθειας – Αρίστεινου, Κωνσταντίνος Πατσιώρας. 

Μετά τους Κομοτηναίους Θανάση Γιανναράκη και Λάζαρο Στοΐνοβιτς, η ομάδα της Ξάνθης, φαίνεται πως επενδύει για άλλη μια φορά όχι μόνο στα νεαρά ταλέντα, αλλά στα ταλέντα με
καταγωγή από την Θράκη, αφού ο 17χρονος Εβρίτης Κωνσταντίνος Πατσιώρας προπονείται ήδη με την ομάδα Κ20 του Ξανθιώτικου συλλόγου.

Ο Πατσιώρας, ήταν παρά την ηλικία του ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος και υποψήφιος στην ψηφοφορία του ThrakiSportS για την καλύτερη εντεκάδα του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ, και μέχρι την περασμένη σεζόν έπαιζε για λογαριασμό της Ένωσης Ανθείας – Αρίστεινου, με την οποία έφτασε πέρυσι έως και τον τελικό της ΕΠΣ Έβρου.

Παλαιότερα μάλιστα, προτού επιστρέψει στην Ένωση, είχε περάσει και από τις ακαδημίες του Πανθρακικού, ενώ πρόσφατα υπήρξε ενδιαφέρον και από την πλευρά του Άρη, όμως η μη άνοδος της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην Super League, τον απέτρεψε να μεταγραφεί εκεί, αφού δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί στο αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα.

Οι άνθρωποι της Ξάνθης, τον παρακολούθησαν, τους άρεσε, και τον προσέγγισαν την κατάλληλη στιγμή, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να παίρνει τελικά την απόφαση να ενταχθεί στην ομάδα Κ20 του ΑΟΞ, και παράλληλα να συνεχίσει το σχολείο του στην Ξάνθη, αφού φέτος θα πάει στην Γ’ Λυκείου.