Στη Β’ Εθνική η ΑΕ Κομοτηνής! Οι λόγοι της διαφαινόμενης ανόδου και της αναμενόμενης πρόσκλησης – πρόκλησης της ΕΟΚ

 

Πολλές είναι οι ομάδες οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και είτε δηλώνουν αδυναμία να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα που πρέπει και υποβιβάζονται, είτε συγχωνεύονται με κάποια άλλη ομάδα.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λαρισαίων 1928, ο οποίος φέτος υποβιβάστηκε από την Α2 στη Β’ Εθνική Κατηγορία και στον όμιλο της Ασπίδας Ξάνθης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που τρέχει ο ιστορικός σύλλογος του Πανελληνίου, ο οποίος αγωνίζεται στο τοπικό της Αθήνας και συγκεκριμένα στη Δ’ Κατηγορία, αναμένεται να απορροφήσει την ομάδα της Λαρισας και να αγωνιστεί στο νότιο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Επίσης σύμφωνα με το ρεπορτάζ πολύ δύσκολα θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και ο Αρκαδικός, με το Αγρίνιο που είναι επιλαχούσα ομάδα να ανέβει να βρίσκεται και αυτή στον όμιλο της Ασπίδας. Αν συμβεί αυτό το σενάριο τότε μένουν κενές δύο θέσεις στον δεύτερο όμιλο της Β’ Εθνικής, οι οποίες θα καλυφθούν από τις δύο επιλαχούσες ομαδες της Γ’ Εθνικής.

Η πρώτη είναι τα Φάρσαλα, τα οποία ήδη έχουν ξεκινήσει σχεδιασμό για τη Β’ Εθνική, ενώ η δεύτερη είναι η ΑΕ Κομοτηνής. Φυσικά μένει να δούμε αν οι υπεύθυνοι της ομάδας της Κομοτηνής αποδεχθούν την πρόσκληση σε περίπτωση που κληθούν από την ΕΟΚ να ανέβουν κατηγορία ή αν θα προτιμήσουν να παραμείνουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.