ΕΠΣ Έβρου: Θα φορά και για 20η σεζόν την φανέλα του Έβρου Σουφλίου ο “πρωταθλητής” Γιώργος Πετκίδης

 

Για τρίτη σερί σεζόν και για πάνω από 20 χρόνια θα φορά την φανέλα του Έβρου Σουφλίου ο έτερος αρχηγός μαζί με τον Απόστολο Μπάμνιο, Γιώργος Πετκίδης.

Ο 33χρονος αμυντικός και αμυντικός μέσος που πριν λίγες ημέρες είχε και τα γενέθλιά του (24-07-1984), συμφώνησε να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στον αγαπημένο του Έβρο Σουφλίου, τον οποίο υπηρετεί από το 1993 όταν ξεκίνησε παιδί από τις ακαδημίες του, στις οποίες είναι πλέον και ο προπονητής, ενώ έχει αναλάβει και το ρόλο υπηρεσιακού προπονητή την τελευταία χρονιά της Γ’ Εθνικής.

Από τότε 5 μόνο σεζόν αγωνίστηκε σε άλλες ομάδες του Έβρου. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε μια τριετία στην Ένωση Άνθειας Αρίστεινου τις σεζόν (2009-2010, 2011-13), όπου πήρε και ένα πρωτάθλημα, την χρονιά της ανόδου (2013-14) στην Γ’ Εθνική με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης έχοντας προπονητή τον Βασίλη Τσιομλεκίδη και την επόμενη στην Κορνοφωλιά. Έτσι αισίως συμπληρώνει φέτος μια εικοσαετία στον Έβρο Σουφλίου και 13 στην πρώτη ομάδα (από το 2000 σε ηλικία 16 ετών).

Ο Πετκίδης ο οποίος είναι και αστυνομικός, φέτος τον Ιούνιο με προπονητή τον Τσιομλεκίδη κατέκτησε με την ομάδα της Αστυνομίας το πρωτάθλημα της Αστυνομίας στο φάιναλ φορ που έγινε στην Θεσσαλονίκη και θα είναι ο 11ος που παραμένει στην ομάδα από το περσινό ρόστερ (θυμηθείτε ΕΔΩ).