Στη Θεσσαλονίκη οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων για Ασπίδα Ξάνθης, ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής! Στην Αθήνα οι κληρώσεις των Κυπέλλων

 

Έγιναν γνωστές από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης οι ημερομηνίες για τις κληρώσεις τόσο των Πρωταθλημάτων Εθνικών Κατηγοριών, όσο και στα Κύπελλα Ελλάδος Ανδρών και Γυναικών.

Οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 22 Αυγούστου στις 13:00 στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΓ Μίκρας, όπου Ασπίδα Ξάνθης σε άντρες και γυναίκες, καθώς και οι ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής θα μάθουν το πρόγραμμα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αντίθετα οι κληρώσεις του Κυπέλλου θα διεξαχθούν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Divani Caravel τη Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 12:00. Εκεί τόσο η ανδρική όσο και η γυναικεία ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης θα μάθουν τους αντιπάλους τους για την πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής έχει πρωγραμματιστεί να ξεκινήσει την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, ενώ τα πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής και της Α2 των Γυναικών την Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

Το Κύπελλο θα έχει τζάμπολ νωρίτερα και συγκεκριμένα ο θεσμός των Ανδρών την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, ενώ αυτός των Γυναικών την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.