Σφοδρή επίθεση στον Λαμπάκη: «Δεν έχει σχέδιο για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Αλεξανδρούπολης»

 

«Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινάει». Με αυτήν την φράση χαρακτήρισε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης Παύλος Μιχαηλίδης τη στάση που έχει ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης απέναντι στην αναγκαιότητα δημιουργίας νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στην πόλη.

«Αν δεν είχα παρέμβει εγώ τον Φεβρουάριο για να αναφέρω ότι η μελέτη με το Πανεπιστήμιο δεν προχωράει, ακόμα θα πιστεύαμε ότι η μελέτη εκπονείται από το Πανεπιστήμιο. Αν ο αντιπεριφερειάρχης Πέτροβιτς δεν έκανε παρέμβαση προχθές, ακόμα θα πιστεύαμε ότι η μελέτη εκπονείται από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου χωρίς πρόβλημα. Άρα δεν υπάρχει καμία αγωνία και καμία βιασύνη από τον Βαγγέλη τον Λαμπάκη για το κλειστό γυμναστήριο και την εξαγγελία του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη. Είναι ξεθάθαρο ότι δεν είναι στις προτεραιότητές του το κλειστό γυμναστήριο», είπε ο Παύλος Μιχαηλίδης στην ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Κολιού στον Maximum.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Διαβλέπει κάποιος ότι υπάρχει σχέδιο από πλευράς δημοτικής αρχής και ιδίως του Βαγγέλη Λαμπάκη γύρω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις και το σύνολό τους; Πόσα γήπεδα χρειαζόμαστε, τι κάνουμε με το παλιό κολυμβητήριο, τι με το Φώτης Κοσμάς; Δεν υπάρχει κανένα πλάνο, μια ακούμε έτσι, μια διαφορετικά. Ακόμα και όταν τολμήσαμε να φέρουμε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, το παρέκαμψε μέσα σε μισό λεπτό ο κύριος δήμαρχος. Οι άνθρωποι της ενόργανης απευθύνθηκαν στο Ίδρυμα Νιάρχος για να ζητήσουν χρηματοδότηση για το Σπίτι της Ενόργανης, βλέποντας ότι η υπόσχεση Λαμπάκη δεν προχωρά. Ωστόσο τέθηκε και θέμα συγχρηματοδότησης και από τον Δήμο.  Δεν μπορεί όμως να μην υπάρχει σχεδιασμός και να συζητάμε ταυτόχρονα και για Σπίτι της Ενόργανης και για Κλειστό Γυμναστήριο, με ένα προθερμαντήριο που θα πρέπει να επισκευαστεί, ένα ΤΟΛ σε κακή κατάσταση, ένα παλιό κολυμβητηριο που δεν ξέρουμε τι θα το κάνουμε, ένα Φώτης Κοσμάς που τη μια πάει στον Απαλό, την άλλη πέφτει ο τοίχος, μετά παραμένει κλπ».