Μια «αμαζόνα» φοιτήτρια Οικονομικών του ΔΠΘ και δεινή κολυμβήτρια «βουτά» στα βαθιά με τη Ν. Βύσσα

 

Μια πρώην κολυμβήτρια που ανακάλυψε ο Μάκης Δημητριάδης και την έκανε βολεϊμπολίστρια μέσα από τις Αμαζόνες Μαΐστρου, με αποτέλεσμα να κληθεί και στις εθνικές ομάδες, ανακοίνωσε ως τέταρτή του μεταγραφή ο ΑΟ Νέας Βύσσας μετά τις Μπαρμπούδη, Βεζυργιαννίδου και Δαμιανίδου.

Ο λόγος για την Δομινίκη Μπαρή, που αγωνίζεται ως πασαδόρος και κάνει το μεγάλο άλμα στην βολεϊκή καριέρα της καθώς παράλληλα με τις σπουδές της στο οικονομικό του ΔΠΘ στην Κομοτηνή, θα κληθεί να αγωνίζεται πλέον για μια ομάδα που μετέχει στα εθνικά πρωταθλήματα και μάλιστα με πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Βέβαια, τις παλιές αγάπες από την εποχή που ήταν στο αγωνιστικό τμήμα του ΟΦΘΑ δεν τις ξεχνά, για αυτό και έχει βάλει αυτήν την περίοδο στο προφίλ της στα social media μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία από θάλασσα, θυμίζοντας το πέρασμά της από τον υγρό στίβο πριν καταλήξει στο βόλεϊ.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Νέας Βύσσας αναφέρει:

«Ο Α.Ο.Ν. Βύσσας ανακοινώνει την απόκτηση της πασαδόρου Μπαρή Δομινίκης η οποία μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν με την ομάδα των Αμαζόνων Μαΐστρου Αλεξανδρούπολης.

Η Δομινίκη γεννήθηκε στις 22/04/1998,εχει ύψος 1,78,είναι φοιτήτρια οικονομικών σπουδών στην Κομοτηνή. Η νεαρή πασαδόρος του Έβρου που ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με την κολύμβηση και μόνο τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε με το βόλεϊ, πολύ γρήγορα έδειξε το ταλέντο της και φυσικά μεγάλη ήταν η συμβολή του Μάκη Δημητριάδη ο οποίος και την ανέδειξε.

Η ίδια δήλωσε: Με ενδιαφέρει η προσωπική βελτίωση και να μπορέσω να συμβάλλω και εγώ στην ανοδική πορεία της ομάδας του Α.Ο. Ν. Βύσσας Ορεστιάδας μέχρι και την Α1.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. καλωσορίζουν την Μπαρή Δομινίκη στην ομάδα μας και της εύχονται μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες».