ΕΣΠΕΘΡ: Επιστρέφει στον Ερμογένη ο Ξανθιώτης Γιώργος Τερζόγλου

 

Ο Ξανθιώτης βολεϊμπολίστας Γιώργος Τερζόγλου αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Ερμογένη Ξάνθης για την φετινή σεζόν, που επιστρέφει στην ομάδα με την οποία έκανε τα πρώτα του βήματα, και ξεκίνησε το βόλεϊ.

Σε μια σημαντική προσθήκη φαίνεται πως προχώρησε ο Ερμογένης Ξάνθης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχει συμφωνήσει σε όλα για την επιστροφή ενός βολεϊμπολίστα από τα… σπλάχνα του στην ομάδα, του Γιώργου Τερζόγλου. Ο Τερζόγλου, ξεκίνησε από μικρή ηλικία το βόλεϊ και όντας από την Ξάνθη, για λογαριασμό του Ερμογένη, ενώ στην συνέχεια δεδομένης και της επιτυχούς του εισαγωγής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΔΠΘ, πήρε μεταγραφή για τη ΧΑΝΘ.

Εκεί έμεινε για μια σεζόν και μετέπειτα παραχωρήθηκε στην ΑΕ Κομοτηνής, με την οποία και αγωνίστηκε πάλι στην Α2 κατηγορία Ανδρών. Πλέον, ο Γιώργος Τερζόγλου μετά από μερικά χρόνια απουσίας είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε και να την βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνει τη νέα χρονιά για την επίτευξη της ανόδου στην Α2 Κατηγορία.