ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Οι επτά συν μία μεταγραφές πρωταθλητισμού του Λεύκιππου Ξάνθης

 

Σημαντική είναι η ενίσχυση του Λεύκιππου Ξάνθης για τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς ήδη μετά τη σημαντική ενίσχυση στον πάγκο με τον Σωτήρη Κοκκινόπουλο, η ομάδα της Ξάνθης πραγματοποίησε επτά συνολικά μεταγραφές παικτών.

Πρόκειται για τους Φώτη Νταβουλτζόπουλου, Φίλιππο Παϊτάρη, Φειδία Νυμφόπουλο, Γιώργο Παλλάκη, Δημήτρη Στεργίου, Αλέξανδρο Χατζηαντωνίου και Δημήτρη Γκίκα.

Ο Φώτης Νταβουλτζόπουλος παραχωρήθηκε από τον Αρίωνα Ξάνθης, ενώ στον Αρίωνα αγωνιζόταν και ο Φειδίας Νυμφόπουλος. Ο Φίλιππος Παϊτάρης είναι ξανθιώτης, αγωνιζόταν στην Αγία Βαρβάρα, ενώ στο παρελθόν αγωνιζόταν και αυτός στον Αρίωνα Ξάνθης.

Πολύ σημαντική είναι η προσθήκη του Γιώργου Παλλάκη, ο οποίος έχει παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες, καθώς στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Ασπίδα Ξάνθης, ενώ πέρσι έπαιζε στην ΑΕ Κομοτηνής, έχοντας προπονητή το νέο τεχνικό του Λεύκιππου.

Ο Δημήτρης Στεργίου κατάγεται από το Ναύπλιο, είναι φοιτητής στην Ξάνθη, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα πολιτιστικών συλλόγων της Ξάνθης με την ομάδα των Κατασκηνωτών.

Τέλος ο Λεύκιππος συμφώνησε και με τους Αλέξανδρο Χατζηαντωνίου και Δημήτρη Γκίκα, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν φορέσει και αυτοί τη φανέλα της Ασπίδας Ξάνθης.