Σφήνα του ΠΑΟΚ στην μεταγραφή της Νικολίνας Κεπεσίδου στην Νέα Ιωνία

 

Εκεί που όλα έδειχναν πως η Νικολίνα Κεπεσίδου θα συναντούσε και πάλι σε ίδια ομάδα την αδερφή της Μάγδα και θα έπαιρνε μεταγραφή από τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης για την Νέα Ιωνία, ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι μπαίνει σφήνα στην μεταγραφή, αφού φέρεται να κατέθεσε τεράστια πρόταση στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης.

Η Νικολίνα Κεπεσίδου αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα, αν όχι το μεγαλύτερο, ταλέντο του γυναικείου χάντμπολ της χώρας μας, και όπως σας είχε ενημερώσει προ ημερών το ThrakiSportS, ήταν πάρα πολύ κοντά στην μεταγραφή της από τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης στον ΟΦΘ Νέας Ιωνίας, όπου και θα συναντούσε την μεγαλύτερη αδερφή της Μάγδα.

Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος, όμως λέει μια σοφή παροιμία, που φαίνεται να επιβεβαιώνεται και στην περίπτωση της Νικολίνας. Έτσι, ενώ όλα είχαν συμφωνηθεί προφορικά και απέμεναν μονάχα οι λεπτομέρειες και οι υπογραφές, ώστε η Νικολίνα να ενταχθεί στην Νέα Ιωνία, ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως κάνει γερό μπάσιμο, με πολύ μεγάλη πρόταση, για την απόκτηση της 16χρονης αθλήτριας των Κυκλώπων.

Άπαντες στην ομάδα ξαφνιάστηκαν με αυτή την εξέλιξη, και σύμφωνα με τα όσα μαθαίνει το ThrakiSportS η απόφαση για την πρόταση του ΠΑΟΚ θα παρθεί σε έκτακτο ΔΣ των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης το βράδυ της Πέμπτης. Το προβάδισμα το έχει η Νέα Ιωνία λόγω του «πρότερου έντιμου βίου», με τις πληροφορίες των προηγούμενων ημερών να ήθελαν την μεταγραφή τελειωμένη, ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις και διαρροές από την ομάδα της Αλεξανδρούπολης, μένει να φανεί αν θα υπάρξει ανατροπή.