Πολύ κοντά στην επιστροφή του στους πάγκους ο Ραζβάν Λουτσέσκου

 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έπαιξε στα ρεπορτάζ των τριών «μεγάλων» ομάδων της χώρας μας, όμως τελικά δεν έμελλε να συνεργαστεί με κανέναν. Όμως εσχάτως, φαίνεται πως ψήνεται η επιστροφή του στους πάγκους, για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ.

Το ΑΠΟΕΛ έχασε το βράδυ της Τετάρτης στο πρώτο παιχνίδι του τρίτου προκριμματικού γύρου των μη πρωταθλητών του Τσαμπιονς Λιγκ, με αντίπαλο την Βιτορούλ, και ο προπονητής της Κυπριακής ομάδας βρίσκεται πλέον, υπ’ατμόν. Ο Ολλανδός προπονητής της ομάδας Μάριο Μπέιν, ήρθε το φετινό καλοκαίρι και πρόλαβε να παίξει σε μόλις 3 (!) αγώνες του  του Κυπριακού συλλόγου με πιο πρόσφατο τον χθεσινό εκτός έδρας με την Βιτορούλ, όπου το ΑΠΟΕΛ δεν έπαιξε ικανοποιητικό ποδόσφαιρο και γνώρισε την ήττα με 1-0.

Το γεγονός αυτό πυροδότησε την «βόμβα», με τα Κυπριακά ΜΜΕ να έχουν δεδομένη την αποχώρηση του προπονητή του ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα η σχετικά έγκυρη Ρουμάνικη ιστοσελίδα fanatik προχωράει το ρεπορτάζ, και αναφέρει πως ένας από τους προπονητές που βρίσκονται ψηλά στη λίστα με τους αντικαταστάτες του Μπέιν είναι και ο «δικός» μας, Ραζβάν Λουτσέσκου, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και να επιστρέψει και πάλι στους πάγκους, μετά την αποχώρηση του τον περασμένο Μάιο από την Ξάνθη.