ΕΠΣ Ξάνθης: Στον Ηρακλή Ζυγού άλλος ένας Κριεζής!

 

Ο Ηρακλής Νέου Ζυγού έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν και έχει προχωρήσει σε μερικές σημαντικές μεταγραφικές ενισχύσεις, όπως αυτή του Παύλου Κριεζή από τα τμήματα υποδομής του ΑΟΞ, που μεγαλώνει την παρουσία της οικογένειας Κριεζή στον Ηρακλή.

Μετά τον τεχνικό διευθυντή και άλλοτε μεγάλο επιθετικό του ΑΟΞ και του Ολυμπιακού Νίκο Κριεζή, αλλά και τον Γιώργο Κριεζή που πέρασε από Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Βέλγιο, έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια του Ηρακλή Νέου Ζυγού άλλος ένας Κριεζής, ο νεαρός Παύλος που εντάχθηκε ήδη στην πρώτη ομάδα, ώστε να την βοηθήσει στην προσπάθεια ανόδου που θα κάνει την νέα σεζόν.

Ο 17χρονος Παύλος (δεξιά στη φωτό) αγωνίζεται από μικρή ηλικία στα τμήματα υποδομής του ΑΟΞ, φτάνοντας μέχρι και την ομάδα Κ17, όμως πλέον δεν θα συνεχίσει στην Ξάνθη και μεταγράφηκε στον Ηρακλή Νέου Ζυγού, εκεί όπου θα βρει συγγενείς του να τον… περιμένουν. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τον θείο του Νίκο Κριεζής και τον ξάδερφο του και ποδοσφαιριστή επίσης της ομάδας Γιώργος Κριεζής.