ΕΠΣ Θράκης: Παραμένει στην Δόξα Γρατινής και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας

 

Μια ακόμη σημαντική μονάδα που ξεχώρισε την περσινή σεζόν της αναγέννησης για την ιστορική Δόξα Γρατινής, ήταν ο μεσοεπιθετικός Διονύσης Κυριακόπουλος που και αυτός βλέποντας το φιλόδοξο πρότζεκτ αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα που δημιουργεί ο Τάσος Μπόζης.  

Έτσι μετά τους Βαγγέλη Τρέσαλο, Χρήστου Κακουλίδη και τις προσθήκες των Μπόζη, Αντωνιάδη, Καμζέλα, Ζάνταλη (θυμηθείτε ΕΔΩ), Πασχάλη, Μπουτσακτσή,  του Κακανούδη (θυμηθείτε ΕΔΩ), η παραμονή του 21χρονου (23/4/96) Πατρινού και ενός από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στο διαγωνισμό του ThrakiSportS στην ΕΠΣ Θράκης, ενισχύεται σημαντικά η μεσοεπιθετική γραμμή της Γρατινής.

Ο τεταρτοετής φοιτητής των ΤΕΦΑΑ, ξεκίνησε την καριέρα του στην ιστορική Αχαική  αγωνιζόμενος σε Γ’ και Δ’ Εθνική, ενώ στην Ροδόπη δείχνει προτίμηση στις “Δόξες”, αφού αγωνίστηκε στην Δόξα Προσκυνητών, Δόξα Σώστη και από πέρυσι στην Δόξα Γρατινής.

Πέρυσι μάλιστα αν και μεσος κανονικά αγωνίστηκε στο πιο μπροστά και σημείωσε 17 τέρματα και ήταν τρίτος στον πίνακα των σκόρερ (θυμηθείτε ΕΔΩ) πίσω από τον Ερκάν και τον συμπάικτη πλέον στην Γρατινή Πασχάλη.