Α2 Γυναικών: Νέα μεταγραφή από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε η Νέα Βύσσα

 

Μια ακόμη πολύ σημαντική μεταγραφή και αυτή από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο ΑΟ Νέας Βύσσας που φέτος στοχεύει σε μεγάλα πράγματα.

Έτσι μετά την ακραία Παναγιώτα Δαμιανίδου (θυμηθείτε ΕΔΩ)  η ομάδα του Τάσου Βλασακίδη απέκτησε και την κεντρική   Αλίκη Βεζυργιαννίδου, που στο παρελθόν αγωνιζόταν στις ακαδημίες της Ορεστιάδας, αλλά και στην Ανόρθωση στην Κύπρο.  Παράλληλα με το βόλευ η Αλίκη σπουδάζει οικονομικά στην Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση: Ο Α.Ο.Ν. Βύσσας ανακοινώνει την απόκτηση της κεντρικής Βεζυργιαννίδου Αλίκης η οποία μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν μα τα χρώματα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Η Αλίκη γεννήθηκε στις 22/05/1998, έχει ύψος 1,81, είναι φοιτήτρια οικονομικών σπουδών (ΑΠΘ) και έχει κατακτήσει την 1η θέση στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, ενώ πέρασε από τις ακαδημίες του Α.Ο. Ορεστιάδας καθώς επίσης και της Ανόρθωσης Κύπρου.  Η μεταγραφή της Αλίκης έγινε στο πλαίσιο ενίσχυσης της ομάδας με σκοπό την βελτίωση και την άνοδο.

Η ίδια δήλωσε: Η ομάδα με υποδέχτηκε ζεστά και ελπίζω να μπορέσω να συμβάλλω και εγώ στην ανοδική πορεία της ομάδας του Α.Ο. Ν. Βύσσας Ορεστιάδας. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. καλωσορίζουν την Βεζυργιαννίδου Αλίκη στην ομάδα μας και της εύχονται μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.