Γ’ Εθνική: Επιτυχής εγχείριση και ανάρρωση για τον “άτυχο” αμυντικό της Δόξας Προσκυνητών Άρη Κίτσο!

 

Στο στάδιο της αποθεραπείας μετά την εγχείριση που έκανε στο γόνατό του στην Αθήνα βρίσκεται πλέον ο αμυντικός της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου Άρης Κίτσος.

Ο 24χρονος τελειόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής είχε χτυπήσει κόβοντας τον πρόσθιο χιαστό του την περσινή σεζόν στα μέσα Γενάρη σε μια διεκδίκηση με τον πρωην συμπαίκτη του στο Σουφλί  Αμέτ Ερκάν στο φιλικό με το Κόσμιο με αποτέλεσμα να χάσει την μισή σεζόν, αλλά και πιθανόν και την μισή και φέτος (φώτο rodopisports).

Για κάποιους λόγους η εγχείριση καθυστέρησε για μισό σχεδόν χρόνο και έγινε αυτό τον μήνα, οπότε ο Κίτσος την περίοδο αυτή βρίσκεται στο πρώτο στάδιο που πατά το πόδι του κάνοντας φυσιοθεραπείες, ενώ όπως δήλωσε στο ThrakiSportS η εγχείριση πήγε πολύ καλά και σιγά σιγά υποχωρούν και οι πόνοι. Ο Κίτσος εκτός όμως από την φυσιοθεραπεία του και την επιστροφή του στα γήπεδα,  θέλει να τελειώσει και την σχολή έχοντας λίγα μαθήματα, ενώ σκέφτεται να συνεχίσει στην Κομοτηνή κάνοντας και το μεταπτυχιακό του.

Ο αμυντικός της Δόξας Προσσκυνητών που θα επανέλεθει πανέτοιμος στα γήπεδα κατά τον Δεκέμβρη μεγάλωσε στον Γέρακα και αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και του Αστέρα Τρίπολης, στην Κόρινθο, στον Ρούβα Ηρακλείου, στον Αχαρναϊκό, στην ΑΕ Καραισκακη, και στον Έβρο Σουφλίου στην Γ’ Εθνική.