Γ’ Εθνική: Απ’όλα έχει το «μενού» των… φιλικών για τον Ορφέα Ξάνθης

 

Ο Ορφέα Ξάνθης ξεκίνησε εδώ και μια εβδομάδα την προετοιμασία του, και έχει πλέον καθημερινές προπονήσεις, ενώ από την ομάδα ανακοινώθηκαν και τα φιλικά ενόψει της νέας σεζόν που περιλαμβάνουν αγώνες από ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης, μέχρι και σταθερές δυνάμεις της Γ’ Εθνικής ή νεοφώτιστες της κατηγορίας.

Συγκεκριμένα ο Μπάμπης Χατζημεστής με μια ανάρτηση στη σελίδα που διατηρεί η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης στο Facebook, ανακοίνωσε επίσημα τους αντιπάλους, τις ημερομηνίες, αλλά και τις έδρες διεξαγωγής όλων των φιλικών παιχνιδιών της ομάδας. Μέσα στις αντιπάλους βρίσκονται αρκετές ομάδες από την ΕΠΣ Ξάνθης, όπως η Ασπίδα Ξάνθη, ο Ηρακλής Ζυγού και ο Αστέρας Μαγικού. Επίσης υπάρχει ένα διπλό φιλικό παιχνίδι εντός και εκτός έδρας με τη νεοφώτιστη στην Γ’ Εθνική Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, όπως επίσης στην Ξάνθη θα γίνουν παιχνίδια με τις επίσης νεοφώτιστες ομάδες της ΑΕ Διδυμοτείχου και του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου από τη Δράμα.

Φυσικά από το… «μενού» δεν μπορούσε να λείπει η Δόξα Προσκυνητών με την οποία έχει επίσης συμφωνηθεί διπλό φιλικό, αλλά και ο ΑΟ Καβάλας που θα έρθει στην Ξάνθη ως πρόβα τζενεράλε στο τελευταίο φιλικό ενόψει του ξεκινήματος της σεζόν, ενώ έκπληξη αποτελεί πως ενώ ο Ορφέας έχει κλείσει φιλικά με όλες τις νεοφώτιστες σχεδόν ομάδες από τους γύρω Νομούς, στο πρόγραμμα δεν υπάρχει πουθενά ο Άρης Αβάτου. Στο σύνολο, λοιπόν, η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή θα παίξει 11 φιλικά παιχνίδια, 7 εξ’αυτών στην έδρα της και 4 εκτός έδρας, ενώ 6 από αυτά (2-19 Αυγούστου) θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο της λευκόπετρας.

Αναλυτικά τα φιλικά:

Τετάρτη 26 Ιουλίου Κ20 Ξάνθης – Ορφέας Ξάνθης

Τετάρτη 2 Αυγούστου Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Σάββατο 5 Αυγούστου Αστέρας Μαγικού – Ορφέας Ξάνθης

Σάββατο 12 Αυγούστου Ορφέας Ξάνθης – Ασπίδα Ξάνθης

Τετάρτη 16 Αυγούστου Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών

Πέμπτη 17 Αυγούστου Ορφέας Ξάνθης – Ηρακλής Νέου Ζυγού

Σάββατο 19 Αυγούστου Ορφέας Ξάνθης -ΑΕ Διδυμοτείχου

Τετάρτη 23 Αυγούστου Ορφέας Ξάνθης -Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου

Σάββατο 26 Αυγούστου Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Ορφέας Ξάνθης

Τετάρτη 30 Αυγούστου Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξάνθης

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου Ορφέας Ξάνθης – ΑΟ Καβάλας