ΕΠΣ Ξάνθης: Επιστροφή εκεί απ’όπου ξεκίνησε για τον Ανδρέα Δασκαλάκη

 

Στην ομάδα απ’όπου ξεκίνησε επιστρέφει ο Ανδρέας Δασκαλάκης, ο οποίος μετά την αποδέσμευσή του από τον Άρη Αβάτου, φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του έτερου Άρη της Ξάνθης, αυτού του Πετεινού, ώστε να αγωνιστεί και πάλι με τη φανέλα του μετά από σχεδόν πέντε χρόνια.

Ο Ανδρέας Δασκαλάκης, προσπάθησε να συνεχίσει και τη νέα χρονιά με τον περσινό πρωταθλητή της ΕΠΣ Ξάνθης, Άρη Αβάτου, όμως οι αυξημένες απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του το επέτρεψαν κι έτσι αποχώρησε. Δεν άργησε, όμως, να βρει τον νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό, ο οποίος όπως σας είχε ενημερώσει και το ThrakiSportS, είναι φυσικά εντός Ξάνθης, αφού όπως φαίνεται θα επιστρέψει στην ομάδα απ’όπου ξεκίνησε, τον Άρη Πετεινού, μετά από 5 χρόνια απουσίας.

Κατά τα πέντε αυτά χρόνια ο πολύπειρος μπακ χαφ, αγωνίστηκε αρχικά για το μεγαλύτερο διάστημα και συγκεκριμένα για 4 χρόνια με τη φανέλα του ΑΟ Βιστωνίδας, ενώ την περασμένη σεζόν, ξεκίνησε με τον Ορφέα Ξάνθης, όμως αποχώρησε και εντάχθηκε στον Άρη Αβάτου, με τον οποίο και έκανε το νταμπλ στην ΕΠΣ Ξάνθης.