ΕΠΣ Έβρου: Μετά το γύρο θριάμβου πάνω στο Ντάτσουν… νέες εκπλήξεις από την Ένωση Λυκόφης Κορνοφωλιάς

 

Αν και οι τελευταίες φήμες έλεγαν ότι η πρωταθλήτρια του Κεντρικού Ομίλου Ένωση Λυκόφης Κορνοφωλιάς θα δυσκολευόταν να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Έβρου παρά την απόφαση του συμβουλίου της ομάδας στις αρχές Ιουνίου για την συμμετοχή της ομάδας, νέα φημολογία φέρει την ομάδα να υλοποιεί την απόφαση αυτή και να προχωρά κανονικά το σχεδιασμός της για την νέα σεζόν στην πρώτη κατηγορία.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Ένωσης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με προπονητή που έχει μεγάλη εμπειρία και πρωταγωνιστεί σε όσες ομάδες βρισκόταν στον πάγκο τους. Επίσης η διοίκηση της ομάδα της Ένωσης, η οποία θυμίζουμε πρωταγωνίστησε σε όλη την Ελλάδα με την εκπληκτική φιέστα ανόδου στην Α’ κατηγορία  χάρη στο video που ανέδειξε το ThrakiSportS, βρίσκεται σε συζητήσεις με 3 τουλάχιστον γνωστούς παίκτες του Έβρου που θα κάνουν αίσθηση και έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον συγκεκριμένο προπονητή.

Οι εξελίξεις τρέχουν στην νεοφώτιστη ομάδα με το ThrakiSportS να τις παρακολουθεί από κοντά και εντός της εβδομάδας πιθανότατα να φέρει στην δημοσιότητα και τα ονόματα.

Θυμηθείτε ξανά το απίστευτο video της πρωταθλήτριας ομάδας του Κεντρικού Ομίλου στην Β’ κατηγορία.