Η ώρα της Δικαιοσύνης! Εκδικάζεται στις Σέρρες μήνυση Γραμμένου κατά του Γκιρτζίκη

 

Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τα όσα έγιναν στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, και τελικά έστω και αργά αύριο Τετάρτη θα εκδικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών η μήνυση κατά του Γιώργου Γκιρτζίκη για συκοφαντική δυσφήμηση για τα όσα είχε πει τότε.

Ο Ξανθιώτης πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, ήταν παρών στην κλήρωση του περσινού πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής στο κατάστημα «ΥΑΔΕΣ» και έζησε από πρώτο χέρι τα όσα συνέβησαν πριν ένα χρόνο. Μάλιστα ο Γιώργος Γκιρτζίκης μετά τα περιστατικά αυτά, είχε προβεί και σε δηλώσεις με ευθείες βολές προς τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας για τα όσα συνέβησαν τότε, με αποτέλεσμα ο Ευάγγελος Γραμμένος να του κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Έτσι μετά από αρκετό καιρό, την Τετάρτη θα εκδικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών η συγκεκριμένη μήνυση του Ευάγγελου Γραμμένου κατά του Γιώργου Γκιρτζίκη.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από τις δηλώσεις του Γιώργου Γκιρτζίκη για το οποίο μηνύεται:

«Εύχομαι και ευελπιστώ… είδαμε τι έγινε, δεν είδα να το αναδείξει ο κύριος υφυπουργός, το κρατάει θαμμένο. Είναι οι εξυγιαντές με αρχηγό τον κύριο Γραμμένο που κατεβαίνουν να πάρουν τις εκλογές και να κάνουν δεν ξέρω τι. Είναι ένα δείγμα από αυτά που θα κάνουν και από αυτά που έχουν κάνει και παλαιότερα, αλλά και από αυτό που έκαναν προχθές. Γιατί βραβεύτηκε ο Γιώργος Γκιρτζίκης για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ήθελα να ξέρω, υπάρχουν πολλοί που πρέπει να βραβευτούν για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι λίγο υπεροπτικό αλλά το λέω».