Μεγαλώνει, γιγαντώνεται και καθιερώνεται ο αγώνας Via Egnatia Run στον Έβρο! Όλη η προκήρυξη…

 

Ο αγώνας Via Egnatia Run, αφού υλοποιήθηκε με επιτυχία για πρώτη φορά το 2016 στον Έβρο (16.000 μ.), φέτος «μεγαλώνει», γίνεται ημιμαραθώνιος (πιστοποιημένη μέτρηση 21.097 μ.) και είναι έτοιμος να «χαρίσει» νέες δρομικές προκλήσεις στους συμμετέχοντες.

Η ημερομηνία αγώνα ορίστηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2017, με αφετηρία στις 18.30 το απόγευμα στα δημοτικά λουτρά στη «Χανα» και τερματισμό στην Αλεξανδρούπολη στο Νομαρχείο.

Παράλληλα, θα υπάρξει λαϊκός αγώνας δρόμου – «δυναμικού βαδίσματος» 3.500 μέτρων για πολίτες με αφετηρία στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μαΐστρου. Επίσης, θα υπάρξει αγώνας 800 μ. για τα παιδιά, από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου επί της Καραολή & Δημητρίου 40, ώστε να έρθουν σε επαφή με το δρομικό κίνημα και τον αθλητισμό γενικότερα. Στον ίδιο αγώνα των 800 μέτρων θα συμμετάσχουν και άτομα με αναπηρία, με τους δρομείς και των δύο αγώνων να τερματίζουν μπροστά στο Νομαρχείο.

Ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, κατά την ανακοίνωση του αγώνα, δήλωσε σχετικά: «Ο αγώνας δρόμου αποτελεί ένα πολύ σημαντικό γεγονός στο πλαίσιο της όλης διοργάνωσης του Φεστιβάλ Via Egnatia, που ξεκίνησε ο αείμνηστος Γιώργος Παυλίδης σε ολόκληρη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Πέρυσι η Π.Ε. Έβρου διοργάνωσε έναν ξεχωριστό αγώνα, ο οποίος φέτος θα έχει τρεις διαδρομές, τον ημιμαραθώνιο για μυημένους δρομείς, λαϊκό αγώνα για όλους τους πολίτες, και αγώνα για παιδιά και για άτομα με αναπηρία. Προσπαθούμε να στείλουμε ένα μήνυμα που έχει σχέση με την ανάδειξη του  δρομικού κινήματος και την ανάγκη να στηρίξουμε την ιστορία και τον πολιτισμό μας».  

Και συνέχισε: «Απώτερος στόχος είναι να ενώσουμε τις πέντε Περιφερειακές Ενότητες μέσω του δρομικού κινήματος, με έναν αγώνα σημείο αναφοράς που θα δίνει τη σκυτάλη από τη μια στην άλλη Περιφερειακή Ενότητα. Καλώ όλους να συμμετέχουν στο Via Egnatia Run και να στείλουν το δικό τους μήνυμα. Θα ήθελα να σημειώσω ότι ο αγώνας απευθύνεται και σε δρομείς από τις γείτονες χώρες».

Οι εγγραφές ήδη ξεκίνησαν (24/7) και θα διαρκέσουν έως και τις 27-8-2017. Δικαίωμα συμμετοχής στον ημιμαραθώνιο και στον αγώνα 3.500 μ. έχουν οι δρομείς άνω των 18 ετών. Σε περίπτωση ανήλικου συμμετέχοντα απαιτείται η σύμφωνη γνώμη του γονέα/ κηδεμόνα. Στον παιδικό αγώνα δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά που γεννήθηκαν τα έτη 2006, 2007 και 2008. Στον αγώνα των ΑμεΑ συμμετέχουν όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου www.peevrou.eu , όπου και βρίσκονται ανηρτημένες όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, οι όροι και οι προϋποθέσεις του αγώνα κλπ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, επίσης, να επισκέπτονται τη σχετική σελίδα στο Facebook «Via Egnatia RUN» για να ενημερώνονται άμεσα.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να συμπληρώσουν και όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού ως εθελοντές, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση στην ιστοσελίδα της Π.Ε. Έβρου, επιλέγοντας το σχετικό εικονίδιο – banner.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ VIA EGNATIA RUN 2017 ΕΠΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΟΔΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ (21.097 μέτρα)

 

H Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου διοργανώνει αγώνα δρόμου με την επωνυμία:

VIA EGNATIA RUN

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ (21.097 μέτρα) Αγώνας δρόμου επί δημοσίας οδού

Παράλληλοι αγώνες

ΛΑΪΚΟ –ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΑΔΙΣΜΑ 3.500 ΜΕΤΡΩΝ

ΠΑΙΔΙΚΟ-Α.Μ.Ε.Α. 800 ΜΕΤΡΩΝ, με τους παρακάτω όρους:

 

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΩΡΑ EKΚINΗΣΗΣ: 18.30

ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Λουτρά Τραϊανούπολης (ΧΑΝΑ)

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ – Αλεξανδρούπολη

ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 21.097 Μέτρα (Ημιμαραθώνιος) πιστοποιημένη διαδρομή από υπεύθυνο μετρητή Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ: Ηλεκτρονική με chip

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δωρεάν

 

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ:

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του αγώνα, καθώς και οι γονείς-κηδεμόνες ανηλίκων αθλητών, που θα συμμετάσχουν στον αγώνα, υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν εξετασθεί ιατρικώς και είναι υπεύθυνοι οι ίδιοι για την καλή τους σωματική υγεία.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ερασιτέχνες ή μη δρομείς που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Μικρότεροι των 18 ετών θα πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση του γονέα / κηδεμόνα κατά την δήλωση συμμετοχής ή στην Γραμματεία στο χώρο της εκκίνησης.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  

Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να υποβάλλετε ηλεκτρονικά στην παρακάτω διεύθυνση από 24/7/2017 έως  27/8/2017.

 

Πληροφορίες αγώνα στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου www.peevrou.euκαι στην επίσημη σελίδα του αγώνα στο Facebook “Via Egnatia RUN”.

 

Σημείωση: κάθε αθλητής να δηλώνει ομάδα ή φορέα, που θέλει να εκπροσωπήσει καθώς θα υπάρχουν και ομαδικές βραβεύσεις

 

Οδηγίες – Παρατηρήσεις για τους συμμετέχοντες

Α) Σταθμοί Τροφοδοσίας

Θα υπάρχουν 6 σταθμοί με νερά:

1ος   5ο χλμ

2ος   7,8ο χλμ (Σπάρτακος Άνθειας)

3ος   10ο χλμ (Κ.Τ.Ε.Ο. Αγνάντια)

4ος     13,5ο χλμ (Εκκλησία Απαλού)

5ος    15,5ο  χλμ (Παράδρομος απέναντι PRAKTIKER)

6ος     18ο χλμ (Πλατανότοπος Μαΐστρου)

400 μέτρα μετά από κάθε σταθμό θα υπάρχουν κάδοι για απόρριψη των πλαστικών μπουκαλιών

Β) Διαχείριση ιματισμού: Στο χώρο της αφετηρίας, σε προκαθορισμένο χώρο, θα μπορούν οι δρομείς, εφόσον το επιθυμούν, να παραδίδουν τον ιματισμό τους σε σακούλα που θα δοθεί από τους διοργανωτές, το αργότερο 30΄ πριν την εκκίνηση, και η οποία θα φέρει τον αριθμό συμμετοχής τους. Η σακούλα θα παραληφθεί από τον δρομέα στον χώρο του τερματισμού με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής. Η σακούλα ιματισμού δεν πρέπει να περιέχει τιμαλφή καθώς η οργανωτική επιτροπή δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια τους.

Γ) Μετακίνηση δρομέων στην εκκίνηση: Η μετακίνηση αθλητών προς την αφετηρία θα γίνει με λεωφορεία στις 16:15, μπροστά από το ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ στην Αλεξανδρούπολη.

Δ) Ιατρική κάλυψη: Θα υπάρχει Ιατρείο στην εκκίνηση και στον τερματισμό, ένα ασθενοφόρο στην ροή του αγώνα και εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (παράρτημα Αλεξανδρούπολης) στους σταθμούς τροφοδοσίας (2ος, 4ος και 6ος )

Ε) Εκκίνηση – χρονικό όριο: Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 18.30 και το χρονικό όριο τερματισμού είναι οι 2 ώρες 30΄, από εκεί και πέρα οι δρομείς θα τρέχουν με δική τους ευθύνη.

ΣΤ) Παροχές: α) Πριν την εκκίνηση θα δοθεί στους συμμετέχοντες το μπλουζάκι και ο αριθμός του αγώνα με το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης από την Γραμματεία στο χώρο της εκκίνησης. β) κατά την διάρκεια του αγώνα θα υπάρχουν 6 σταθμοί τροφοδοσίας με νερό γ) στον τερματισμό θα δοθούν νερά – μπανάνα – αναμνηστικό μετάλλιο

Ζ) Απονομές: θα γίνουν μετά και τον τερματισμό του τελευταίου δρομέα (εντός χρονικού ορίου)

Η) Εθελοντές: θα υπάρχει ικανός αριθμός εθελοντών που θα καλύψουν τις ανάγκες του αγώνα και θα προέρχονται από απλούς υποστηρικτές του εθελοντικού κινήματός, τους Κριτές Στίβου Θράκης, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Παράρτημα Αλεξανδρούπολης, τους ποδηλάτες του ΕΘΝΙΚΟΥ, το Σώμα Προσκόπων. Επίσης τις υπηρεσίες της θα προσφέρει και η Τροχαία της Α.Δ. Αλεξανδρούπολης για ρύθμιση της κυκλοφορίας όπου χρειαστεί. Η οργανωτική επιτροπή παρακαλεί όλους τους δρομείς που θα λάβουν μέρος να δείξουν τον ανάλογο σεβασμό στους εθελοντές, καθώς θα δώσουν το καλύτερο εαυτό τους για να τους βοηθήσουν.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ – ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Η διαδρομή είναι απόστασης 21.097 μέτρων, ασφάλτινη με κομμάτια χωμάτινης διαδρομής επί επαρχιακού και παλαιού εθνικού οδικού δικτύου με αφετηρία το αρχαιολογικό μνημείο «ΧΑΝΑ» στα Λουτρά Τραϊανούπολης και τερματισμό τοΝΟΜΑΡΧΕΙΟ στην Αλεξανδρούπολη. Η διαδρομή είναι χαμηλής δυσκολίας χωρίς έντονές υψομετρικές διαφορές. Αναλυτικά:

Εκκίνηση: «ΧΑΝΑ» στα Ιαματικά Λουτρά Τραϊανούπολης

1ο – 2,5 χλμ: 200 μέτρα μετά την εκκίνηση οι δρομείς στρίβουν αριστερά και κατευθύνονται προς το χωριό ΛΟΥΤΡΑ, όπου οι δρομείς συναντούν την πρώτη μικρή υψομετρική διαφορά της διαδρομής

2,5ο – 7ο χλμ: Οι δρομείς τρέχουν μέσα στο χωριό Λουτρά και επί του επαρχιακού δικτύου, στο 5ο χλμ. συναντούν τον 1ο σταθμό τροφοδοσίας και συνεχίζουν φτάνοντας στο Παιδικό χωριό SOS στο Αρίστεινο, όπου είναι και το 7ο χλμ.

7ο – 10ο χλμ: Οι δρομείς συνεχίζουν για την Άνθεια, όπου στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» συναντούν τον 2ο σταθμό τροφοδοσίας (7.800 μ). Συνεχίζουν ευθεία προς το Υδραγωγείο όπου και το 8ο χλμ. Τρέχουν μέσα από το χωριό με κατεύθυνση προς το ΙΚΤΕΟ, συνεχίζουν ευθεία συναντώντας το πρώτο χωμάτινο κομμάτι της διαδρομής στο 10ο χιλ., όπου ο 3ος σταθμός τροφοδοσίας

10ο – 13ο χλμ: Οι δρομείς θα τρέξουν σε χωμάτινο κομμάτι της διαδρομής απόστασης 3 χλμ έως την είσοδο του Απαλού στο 13ο χλμ.

13ο – 15,5ο χλμ: Οι δρομείς θα τρέξουν μέσα στο χωριό Απαλός. Στην εκκλησία συναντούν τον 4ο σταθμό τροφοδοσίας, στρίβουν δεξιά με κατεύθυνση τον παράδρομο του κάθετου άξονα της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ – ΕΞΟΔΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (εξέρχονται από τον ΑΠΑΛΟ μπαίνοντάς στον παράδρομο PRAΚTIKER) όπου ο 5ος σταθμός τροφοδοσίας.

15,5ο – 17ο χλμ: Οι δρομείς διασχίζουν κάθετα τον κάθετο άξονα της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ με κατεύθυνση την Μαΐστρο, όπου οι δρομείς συναντούν μικρή υψομετρική διαφορά

17ο – 18ο χλμ: Οι δρομείς τρέχουν μέσα στο χωριό Μαΐστρο και κατευθύνονται στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, στον Πλατανότοπο, όπου ο 6ος σταθμός τροφοδοσίας.

18ο – Τερματισμός: Οι δρομείς βγαίνουν από τον Πλατανότοπο, στρίβουν δεξιά στην παλιά γέφυρα και στο νέο κόμβο τρέχουν αριστερόστροφα διασχίζοντας κάθετα το οδικό δίκτυο, εισερχόμενοι στο οριοθετημένο αντίθετο ρεύμα, συνεχίζουν ευθεία μέχρι το Σούπερ Μάρκετ «Σκλαβενίτης», όπου και στρίβουν αριστερά ακολουθώντας την Καραολή & Δημητρίου, περνώντας από το κτίριο της Π.Ε. ΕΒΡΟΥ και συνεχίζουν ευθεία για τον Φάρο, με τερματισμό μπροστά στο κτίριο του ΝΟΜΑΡΧΕΙΟΥ.

ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ: Θα υπάρχει σε κάθε χιλιόμετρο πινακίδα με την ένδειξη του χιλιομέτρου και με σπρέι επί του οδοστρώματος και στις δύο πλευρές.

ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΟΡΕΙΑΣ: Θα υπάρχουν κριτές-εθελοντές στα σημεία που θα αλλάζει η πορεία καθώς και σήμανση με βελάκι που θα δείχνει την πορεία των αθλητών

Οι δρομείς θα πρέπει να επιδείξουν προσοχή και υπευθυνότητα και να μην αλλάζουν πορεία αν δεν τους το υποδείξει κριτής ή εθελοντής.

 

ΚΡΙΤΕΣ-ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ: Θα υπάρχουν α) στους σταθμούς τροφοδοσίας β) στους κάθετους άξονες (ανάλογα με τον αριθμό εθελοντών) για να μην μπαίνουν οχήματα στην ροη αγώνα γ)σε όλα τα σημεία όπου οι δρομείς θα αλλάζουν κατεύθυνση για να καθοδηγούν και να μην πάρει λάθος δρόμο κανείς! δ) στην εκκίνηση – στον τερματισμό ε) ποδηλάτες στη ροη αγώνα.

ΕΠΑΘΛΑ:

Ατομικά: Στους τρεις πρώτους νικητές και στις τρεις πρώτες νικήτριες, θα απονεμηθεί:έπαθλο –  άγαλμα Νίκης της Σαμοθράκης, μετάλλιο.

Ομαδικά: Στις τρεις πρώτες Δρομικές ομάδες / Συλλόγους ή Φορείς θα απονεμηθούν έπαθλο –  άγαλμα Νίκης της Σαμοθράκης (βαθμολογούνται οι τρεις πρώτοι δρομείς άνδρες – οι τρεις πρώτες δρομείς γυναίκες κάθε Δρομικής ομάδαςΣυλλόγου ή Φορέα)

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθούν μετάλλιο και διπλώματα με ηλεκτρονική μορφή.

 

ΛΑΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ-ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΑΔΙΣΜΑ 3.500 μέτρων

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΩΡΑ EKΚINΗΣΗΣ: 19.00

ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Πλατανότοπος Μαΐστρου (Μουσείο Φυσικής Ιστορίας)

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ – Αλεξανδρούπολη

ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 3.500 μ.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δωρεάν

 

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ:

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του αγώνα, καθώς και οι γονείς-κηδεμόνες ανηλίκων αθλητών, που θα συμμετάσχουν στον αγώνα, υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν εξετασθεί ιατρικώς και είναι υπεύθυνοι οι ίδιοι για την καλή τους σωματική υγεία.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ερασιτέχνες ή μη δρομείς που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Μικρότεροι των 18 ετών θα πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση του γονέα / κηδεμόνα κατά την δήλωση συμμετοχής ή στην Γραμματεία στο χώρο της εκκίνησης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να υποβάλλετε ηλεκτρονικά στην παρακάτω διεύθυνση από 24/7/2017 έως 27/8/2017.

 

Πληροφορίες αγώνα στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου www.peevrou.euκαι στην επίσημη σελίδα του αγώνα στο Facebook “Via Egnatia RUN”.

 

Οδηγίες – Παρατηρήσεις για τους συμμετέχοντες

Α) Σταθμοί Τροφοδοσίας

Θα υπάρχουν 2 σταθμοί με νερά:

1ος στην εκκίνηση

2ος στον τερματισμό

Β) Διαχείριση ιματισμού: Στο χώρο της αφετηρίας, σε προκαθορισμένο χώρο, θα μπορούν οι δρομείς, εφόσον το επιθυμούν, να παραδίδουν τον ιματισμό τους σε σακούλα που θα δοθεί από τους διοργανωτές, το αργότερο 30΄ πριν την εκκίνηση, και η οποία θα φέρει τον αριθμό συμμετοχής τους. Η σακούλα θα παραληφθεί από τον δρομέα στον χώρο του τερματισμού με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής. Η σακούλα ιματισμού δεν πρέπει να περιέχει τιμαλφή καθώς η οργανωτική επιτροπή δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια τους.

Γ) Μετακίνηση δρομέων στην εκκίνηση: Η μετακίνηση αθλητών προς την αφετηρία, θα γίνει με λεωφορεία στις 17:00, από το ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ στην Αλεξανδρούπολη. Εάν χρειαστεί θα γίνει και δεύτερο δρομολόγιο.

Δ) Ιατρική κάλυψη: Ιατρείο θα υπάρχει στην εκκίνηση συνεπικουρούμενο από εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, και στον τερματισμό ένα ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.

Ε) Εκκίνηση – χρονικό όριο: Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 19.00 και το χρονικό όριο τερματισμού είναι τα 35΄. ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι δρομείς μετά τα 35΄ δεν θα πρέπει να ενοχλούν τους πρώτους δρομείς του Ημιμαραθωνίου!

ΣΤ) Παροχές: στον τερματισμό θα δοθούν νερά – μπανάνα – αναμνηστικό μετάλλιο

Ζ) Απονομές: θα γίνουν μετά και τον τερματισμό του τελευταίου δρομέα τουΗμιμαραθωνίου (εντός χρονικού ορίου) – 21:00

ΕΠΑΘΛΑ:

Ατομικά: Στους τρεις πρώτους νικητές και στις τρεις πρώτες νικήτριες, θα απονεμηθεί έπαθλο –  άγαλμα Νίκης της Σαμοθράκης, μετάλλιο.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ – ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Η διαδρομή είναι απόστασης 3.500 μέτρων ασφάλτινη, χαμηλής δυσκολίας,  χωρίς υψομετρικές διαφορές. Αναλυτικά:

Εκκίνηση: Πλατανότοπος Μαΐστρου

Διαδρομή: Τα 3.500 τελευταία μέτρα του Ημιμαραθωνίου

Τερματισμός: μπροστά στο κτίριο του ΝΟΜΑΡΧΕΙΟΥ.

 

ΠΑΙΔΙΚΟΣ – Α.Μ.Ε.Α. 800 ΜΕΤΡΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΩΡΑ EKΚINΗΣΗΣ: 19.00

ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Κτίριο Περιφερειακής Ενότητας Έβρου (Καραολή & Δημητρίου 40), Αλεξανδρούπολη

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ – Αλεξανδρούπολη

ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 800 μ.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δωρεάν

 

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ:

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του αγώνα, καθώς και οι γονείς-κηδεμόνες ανηλίκων αθλητών, που θα συμμετάσχουν στον αγώνα, υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν εξετασθεί ιατρικώς και είναι υπεύθυνοι οι ίδιοι για την καλή τους σωματική υγεία.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά που γεννήθηκαν το2006, 2007 και 2008 και τα Άτομα με Αναπηρία ανεξαρτήτου ηλικίας. Θα γίνεταιυποχρεωτικά δήλωση παρουσίας στη Γραμματεία στο χώρο της εκκίνησης παρουσία γονέα/κηδεμόνα για την παραλαβή του αριθμού με τον οποίο θα αγωνιστούν.

 

Οδηγίες – Παρατηρήσεις για τους συμμετέχοντες

Α) Διαχείριση ιματισμού: Από γονείς/κηδεμόνες και συνοδούς αγωνιζόμενων

Β) Ιατρική κάλυψη : Ιατρείο θα υπάρχει στον τερματισμό, με ένα ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.

Γ) Παροχές: στον τερματισμό νερά – αναμνηστικό μετάλλιο

Δ) Παραλαβή παιδιών: σε καθορισμένο χώρο μετά τον τερματισμό που θα υποδείξει η οργανωτική επιτροπή για την παραλαβή των παιδιών

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να υποβάλλετε ηλεκτρονικά στην παρακάτω διεύθυνση από 24/7/2017 έως 27 ή 28/8/2017.

 

Πληροφορίες αγώνα στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου www.peevrou.euκαι στην επίσημη σελίδα του αγώνα στο Facebook “Via Egnatia RUN”.

 

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: Κουφός Αντώνης (υπεύθυνος Running Team ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ)

ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Πατερόπουλος Κωνσταντίνος (Αντιπρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης)

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

www.peevrou.eu

Facebook “Via Egnatia RUN”

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Γενικές Πληροφορίες – Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Έβρου 2551350452

Αγωνιστικά θέματα – Αντώνης Κουφός 6973024666

Θέματα εθελοντών – Κωνσταντίνος Χαριτόπουλος 6976976451