Συμπαίκτρια της Βίκυς Σουπιάδου στην Εθνική η εορτάζουσα νέα «τορπίλη» της Βασίλισσας Κατερίνα Τσιρδάνη

 

Μία εβδομάδα πριν η  γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Βασίλισσα της Θράκης προχώρησε σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση σε πολλαπλά επίπεδα. 

Συγκεκριμένα απέκτησε την Καβαλιώτισσα άλλοτε διεθνή μέσο Κατερίνα Τσιρδάνη, γνωστή και ως “τορπίλη” του ελληνικου γυναικείου ποδοσφαίρου (θυμηθείτε ΕΔΩ),  που εκτός από αθλήτρια είναι διεθνής με την Εθνική Γυναικών beach soccer, αλλά είναι και προπονήτρια σε αντρική ομαδα, αλλά και ακαδημιών του Βόλου όπου και διαμένει.

Ωστόσο αυτό που δεν είναι γνωστό είναι πως η Τσιρδάνη, που γιορτάζει αυτήν την Κυριακή τα γενέθλιά της, ήταν διεθνής με την προολυμπιακή Εθνική Ομάδα την διετία 2000-2002, από την οποία προέκυψε η ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας 2004 και στα πλαίσια της προετοιμασίας της Εθνικής ήταν και συμπαίκτρια, κάνοντας προετοιμασία στα Τρια Πέντε Πηγάδια, με την Ξανθιώτισσα πρωην παίκτρια της Ροδόπης ’87 Βίκυ Σουπιάδου που τότε αγωνιζόταν στην πρωταθλήτρια Αίγινα αλλά και στην Εθνική Ελλάδας.

Ωστόσο τότε κάποια ευτράπελα στην τελική αποστολή για τους Ολυμπιακούς οδήγησαν την έφηβη τότε Τσιρδάνη εκτός Εθνικής και κατά συνέπεια της στερήθηκε η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.