Παρουσία και της… Θύρας 7 πάντρεψε την αδερφή του Αγγελική με πρώην ποδοσφαιριστή ο εβρίτης αμυντικός Παύλος Σταματόπουλος

 

Την αδερφή του Αγγελική πάντρεψε ο γνωστός Εβρίτης ποδοσφαιριστής Παύλος Σταματόπουλος, με καταγωγή από το Σοφικό. Μάλιστα ήταν ένας γάμος που είχε έντονο αθλητικό άρωμα – και όχι μόνο λόγω του Σταματόπουλου.

Ο γαμπρός Παναγιώτης Πουρνάρας είναι παλιός ποδοσφαιριστής της ακαδημίας του Διδυμοτείχου, της Μάνης και του Ορφέα Σοφικού. Νυμφεύθηκε την Αγγελική με την τελετή να γίνεται στον Άγιο Δημήτριο Σοφικού παρουσία πολλών φίλων του ζευγαριού, αλλά και… του τοπικού κλαμπ της Θύρας 7.

Ο λόγος δεν ήταν τόσο ο Παύλος Σταματόπουλος, που στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Πανθρακικό, Ορφέα Ελευθερούπολης και μέχρι πρόσφατα στην Καβάλα, αλλά ο γαμπρός που είναι και φανατικός Ολυμπιακός και μέλος του τοπικού κλάμπ.

Ο Σταματόπουλος που αγωνίζεται ως δεξί μπακ αλλά και χαφ ενίοτε, μετά τα ευχάριστα με τον γάμο της αδερφής του, εξετάζει τις προτάσεις που έχει από ομάδες Β’ και Γ’ εθνικής, αλλά και κάποιες από την κεντρική Ευρώπη.