Μετακόμισε… Χαλκιδική το ποδόσφαιρο της Θράκης και κάνει διακοπές στην Κασσάνδρα

 

«Σαν την Χαλκιδική δεν έχει» επαναλαμβάνουν σαν σλόγκαν κυρίως οι Θεσσαλονικείς και οι Μακεδόνες στους όμορους νομούς, ωστόσο σε κάτι τέτοιο φαίνεται ότι συμφωνούν και πολλοί Θρακιώτες από τον χώρο του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν αυτές τις μέρες στην Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα στο πρώτο πόδι, στην Χανιώτη, στην Κασσάνδρα που κατακλύζεται κυρίως από την νεολαία για τα ξέφρενα πάρτυ της, βρέθηκαν ο παίκτης αλλά και προπονητής της ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής Ανέστης Σπυριάδης, ο Βαγγέλης Χατζητολούσης του ΠΑΟΚ Κοσμίου και ο Χούλιο Γιατσάι.

Εκεί βρέθηκε και ο Αθηναίος μέσος και «υπαρχηγός» της Δόξας Προσκυνητών Κώστας Κλής μαζί με ποδοσφαιρική παρέα από την Αθήνα. Συγκεκριμένα μαζί του ήταν ο πρωταθλητής Α’ Πειραια με την Οδηγητρια Κωστας Καλουδιωτης, ο σκόρερ με 16 γκολ στην Α’ Αθηνας και Κυπελλουχος με τα Σούρμενα Σπύρος Δημογιάννης, αλλά και ο “άτυχος” λόγω τραυματισμών Δημητρης Τασσόπουλος, ένα μεγάλο ποδοσφαιρικο ταλέντο για 8 χρόνια των ακαδημιών του Παναθηναϊκου, της Γλυφάδας και της Προοδευτική που σταμάτησε προωρα την καριέρα του.

Τέλος στην Κασσάνδρα και στην Χανιώτη βρέθηκαν και το τεχνικό δίδυμο της Νίψας και μελλοντικοί κουμπάροι Κώστας Αλεξόπουλος και Δημήτρης Αποστολίδης με την παρέα τους, κάνοντας το καθιερωμένο μπάτσελορ πάρτυ στον μέλλοντα γαμπρό Αλεξόπουλο. Σίγουρα όμως θα βρέθηκαν και άλλοι στην Χαλκιδική και στο άλλο πόδι, την Σιθωνία, με το ThrakiSportS που επίσης «διακοπάρει» κατά εκεί να αναζητά φωτογραφικά ντοκουμέντα για μελλοντικές αναρτήσεις.