Θρίλερ στην Ορεστιάδα! Νεκρός ο πατέρας, εξαφανισμένη η κόρη, που άφησε σημείωμα ότι θ’ αυτοκτονήσει

 

Μια υπόθεση θρίλερ που απασχολεί τις δυο τελευταίες μέρες τις αστυνομικές αρχές, εξελίσσεται στην περιοχή της Ορεστιάδας. Ένας κατάκοιτος ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός την Τετάρτη στο σπίτι του στο χωριό Νεοχώρι και η 62χρονη κόρη του που φρόντιζε αυτόν και την μητέρας της η οποία επίσης αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, έχει εξαφανιστεί από τότε και αναζητείται.

Το ζήτημα περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, καθώς οι πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι η κόρη άφησε ένα σημείωμα, όπου αναφέρει πως αποφάσισε να βάλει τέρμα στην ζωή της. Ίσως επειδή δεν άντεχε άλλο την κατάσταση που αντιμετώπιζε. Η ασφάλεια της Ορεστιάδας βρίσκεται σε αναζήτηση της κόρης από χθες, χωρίς μέχρι τώρα κάποιο αποτέλεσμα και εκφράζονται φόβοι μήπως έχει πραηματοποιήσει τελικά την… απειλή της.
Οι πληροφορίες από τις αστυνοικές αρχές της Ορεστιάδας αναφέρουν ότι το νεκρό ηλικιωμένο βρήκε η άλλη του κόρη που δεν μένει στο Νεοχώρι. Κι επειδή η μητέρα της δεν γνώριζε που είναι, όταν βρήκε το σημείοωμα αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία, που άρχισε την αναζήτηση.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή του ηλικιωμένου, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου. Αυτή όμως θα γίνει σύμφωνα με πληροφορίες μας αύριο το απόγευμα στην Αλεξανδρούπολη, ενώ η ασφάλεια της Ορεστιάδας εξακολουθεί να αναζητεί την εξαφανισμένη κόρη.

 

Πηγή:  http://www.evros-news.gr/