Γ’ Εθνική: Επιστροφή Πουλιλιού στην ΑΕΔ! Αποχαιρέτησε μετά από 7 χρόνια ο Τσομπανίδης

 

Στην πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν στο γήπεδο του Πραγγίου για την Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου εκτός του προπονητή Κρίστο Τελκίνσκι βρέθηκε και ο βοηθός προπονητή της ομάδας Δημήτρης Πουλιλιός.

Ο 28χρονος πρωην αμυντικός της ΑΕΔ (φώτο από την πρωτη προπόνηση ΑΕΔ), της Νέας Χιλής, του Εθνικού και της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου και από τέλη Σεπτέμβρη πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, αγωνίστηκε φέτος στον Έβρο Σουφλίου και ίσως συνεχίσει εκεί και ως ποδοσφαιριστής, εαν το επιτρέψουν οι ασχολίες του ως βοηθός του Τελκίνσκι και ως προπονητής των ακαδημιών της ΑΕΔ όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα. Παράλληλα η ΑΕΔ ανακοίνωσε πως ο Δήμος Τσομπανίδης μετά από 7 χρόνια δεν θα συνεχίσει στην ομάδα.

Οι ανακοινώσεις της ακαδημίας της ΑΕΔ για Τσομπανίδη και Πουλιλιό αναφέρουν:

«Παρελθόν από την ακαδημία μας μετά από 7 χρόνια επιτυχούς συνεργασίας αποτελεί ο Κος Δήμος Τσομπανίδης ο οποίος παραιτήθηκε για προσωπικούς του λόγους. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε πραγματικά για το σπουδαίο του έργο σαν γυμναστής καθώς έβαλε τις βάσεις και άφησε παρακαταθήκη για ένα επιτυχημένο μέλλον σε εκατοντάδες παιδιά, επίσης του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι και αν ασχοληθεί».

«Η ΑΕ Διδυμοτείχου και η Ακαδημίας της καλωσορίζουν στην ΑΕΔ τον γυμναστή Δημήτρη Πουλιλιό που αναλαμβάνει προπονητής στην ακαδημία μας αλλά και βοηθός προπονητή της Α ´ ομάδας. Ο Κος Πουλιλιός είναι τελειόφοιτος του ΤΕΦΑΑ και τον Σεπτέμβριο παίρνει το πτυχίο του είναι πολύπειρος στον χώρο του ποδοσφαιρου καθώς έχει αγωνιστεί σαν ποδοσφαιριστής ( Εθνικό,Χηλη,Ανθεια,Αριστεινο,Έβρο Σουφλίου,ΑΕΔ) αλλά επίσης έχει ασχοληθεί τα τελευταία 3 χρόνια με την προετοιμασία παιδιών λυκείου για στρατιωτικές σχολές και ΤΕΦΑΑ με ιδιαίτερη επιτυχία αλλά και ως personall trainer σε γυμναστήρια της Αλεξανδρούπολης. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη».