Γ’ Εθνική: Οι αξίες ανταμείβονται! Παραμένει αν και τραυματίας στον Μακεδονικό ο πρώην παίκτης του Ορφέα Νίκος Μόσχος

 

Τα τελευταία χρόνια ο Κοζανίτης Νίκος Μόσχος ήταν μέλος της οικογένειας του Ορφέα Ξάνθης, όσο σπούδαζε στη Θράκη, όμως στα μέσα της περασμένης χρονιά αποχώρησε για την πατρίδα του, όπου και αγωνίστηκε στον Μακεδονικό Φούφα, όπου θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά.

Ο Νίκος Μόσχος μεταγράφηκε στα μέσα της χρονιά που μας πέρασε από τον Ορφέα Ξάνθης στον Μακεδονικό Φούφα, λόγω της επιστροφής του στα πάτρια εδάφη, και φαίνεται πως παρά το γεγονός πως τον περασμένο Μάρτιο τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε ένα ματς του Μακεδονικού, δεν έπαψε να αποτελεί σημαντικό μέλος της ομάδας.

Έτσι παρόλο που βρίσκεται καιρό εκτός αγωνιστικών χώρων, στην ομάδα του Μακεδονικού δεν δίστασαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μαζί του περιμένοντας να αποθεραπευτεί πλήρως στην αρχή του πρωταθλήματος που φέτος ωστόσο δεν θα τον φέρει αντίπαλο του αγαπημένου του Ορφέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μακεδονικού:

«Με γοργούς ρυθμούς κλείνουν οι εκκρεμότητες στο ρόστερ του Μακεδονικού Φούφα ενόψει της νέας σεζόν.
Ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα του Φούφα. Πρόκειται για τους Γιάννη Φωτιάδη που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, τον επιθετικό Νίκο Χάιτα, τον μέσο Νίκο Μόσχο και τον αμυντικό Βασίλη Κοπατσάρη.

Από εκεί και πέρα, στις τάξεις της ομάδας του Φούφα κινούνται δυναμικά στο μεταγραφικό «παζάρι» και υπάρχουν προχωρημένες επαφές, με ικανούς παίκτες.

Γραφείο Τύπου
Μακεδονικού Φούφα»