ΕΠΣ Θράκης: Παραμένει στην Ελπίδα Σαπών ο Νίκος Γεωργοσούλης

 

Στις Σάπες και στην Ελπίδα θα συνεχίσει την καριέρα του και την νέα σεζόν ο μέσος από τα Μελία Λαρίσης Νίκος Γεωργοσούλης.

Ο 22χρονος πρωην χαφ του Αστέρα Αιγείρου, του Απόλλων Δοκιμίου Αιτωλοακαρνανίας, της Ακαδημίας Προμηθέα και των ακαδημιών της Λάρισας και του Παναιτωλικού θα συνεχίσει την καριέρα του στην ιστορική ομάδας των Σαπών μετά τους Ποιμενίδη, Νεαζή Αλή και τον Πασσά (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Ο Γεωργοσούλης που φέτος πέτυχε 2 τέρματα, αν και είχε στα χέρια του προτάσεις ομάδων της Λάρισας τις έβαλε στο περιθώριο λόγω των σπουδών του στην Κομοτηνή (3ο έτος στα ΤΕΦΑΑ) και θα παραμείνει στην Ελπίδα που ωστόσο πέρα των ανανεώσεων δείχνει μέχρι στιγμής στασιμότητα στα μεταγραφικά.

Πλέον ο προπονητής της ομάδας και την νέα σεζόν Βασίλης Χαριτόπουλος κοιτά περιπτώσεις που θα ενισχύσουν την ομάδα, μετά την φυγή των Τζενγκιζ Αληοσμάν, Πασχάλη, Σαμαρά, και Κομνηνού, ενώ την ομάδα ενδιαφέρει και η υπόθεση του Κρητικού φουλ μπακ χαφ Πέτρου Σωμαράκη που σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS είναι κοντά και αυτός στην παραμονή του στην ομάδα παρά το “πρέσινγκ” που δέχεται από δυο ομάδες της Ροδόπης.