Η Αλεξανδρουπολίτισσα πρώην του Παντελίδη που λατρεύει την ιππασία και προκαλεί εγκεφαλικά (+photos)

 

Την λένε Αναστασία Βοσκανίδου, είναι από την Αλεξανδρούπολη και προκαλεί… εγκεφαλικά όπου εμφανίζεται στην Ελλάδα, αλλά και όποτε έρχεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της.

Τα αθηναϊκά ΜΜΕ αναφέρονται συχνά σ’ αυτήν, ως το πρώην κορίτσι του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, ενώ ιδιαίτερα ο συντοπίτης μας δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης, την φιλοξενεί συχνά στο nasosblog και το gossip-tv.

Το πανέμορφο κορίτσι από την Αλεξανδρούπολη, κατέκτησε τον τίτλο ομορφιάς «Miss Young Thraki 2012» και κατέβηκε… νότια όπου βγήκε «Μiss Πελοπόννησος 2013». Εργάζεται ως μοντέλο και η έγκριτη εφημερίδα Real News, του επίσης Εβρίτη Νίκου Χατζηνικολάου είχε γράψει ότι είναι το νέο αμόρε του λαϊκού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Η μελαχρινή καλλονή έχει καταφέρει να κάνει όλο τον κόσμο να ασχολείται μαζί της. Φτάνει μόνο ένα κλικ στο προφίλ της στο Instagram για να πείσει και τον πιο… δύσπιστο.

«Λατρεύει την ιππασία, τον μοντέρνο χορό και την ενόργανη γυμναστική», επισημαίνει σε άρθρο – αφιέρωμα που φιλοξένησε πρόσφατα το evros-news. «Πάνω από όλα όμως λατρεύει την ηθοποιία και φιλοδοξεί να ασχοληθεί με την υποκριτική», συμπληρώνει η ιστοσελίδα.

Όποτε το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις έρχεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της., την Αλεξανδρούπολη και απολαμβάνει την καθαρή και πανέμορφη θάλασσα της, αλλά φυσικά και στην παραλία όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, μοιράζει… εγκεφαλικά.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕVROS-NEWS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ