Τεράστια μεταγραφή (και) για τη Νικολίνα Κεπεσίδου! Αφήνει τους Κύκλωπες και ακολουθεί την Μάγδα στην πρωταθλήτρια Νέα Ιωνία

 

Μια τεράστια μεταγραφή για τα δεδομένα του γυναικείου χάντμπολ επιφύλασσε το τέλος της μεταγραφικής περιόδου για τη Νικολίνα Κεπεσίδου, αδελφή της (κορυφαίας τερματοφύλακα της Α1 Γυναικών και κορυφαίας αθλήτριας σε όλα τα σπορ στην Θράκη με βάση την ετήσια ψηφοφορία του ThrakiSportS) Μάγδας.

Σύμφωνα με όσα έπιασαν οι κεραίες του ThrakiSportS, η Νικολίνα Κεπεσίδου που είναι και αυτή  διεθνής με τις μικρές Εθνικές Ομάδας ενώ πολύ πρόσφατα τιμήθηκε μαζί με την αδελφή της για την 6η θέση που κατέκτησαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπιτς Χάντμπολ, ακολουθεί και αυτή τα χνάρια της Μάγδας αφήνοντας την Αλεξανδρούπολη.

Συγκεκριμένα μετακομίζει και αυτή στην πρωταθλήτρια της Α1 Γυναικών Νέα Ιωνία, όπου αγωνίζεται και η Μάγδα, αφήνοντας του Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης. Έτσι οι δύο ιδιαίτερα αγαπημένες αδελφές, όπως φάνηκε και από τα όσα ανέφερε η Μάγδα Κεπεσίδου στην στήλη του ThrakiSportS «Το άλμπουμ της ζωής μου», ξανασμίγουν και πάλι μετά την άμμο και στην σάλα.

Η μεταγραφή της Νικολίνας Κεπεσίδου από τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης στον ΟΦΘ Νέας Ιωνίας είναι επιβεβαιωμένη και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση, που αναμένεται τις προσεχείς ημέρες, αν όχι ώρες.