Στην προεπιλογή για το Ευρωμπάσκετ των Κορασίδων και νέα συνάντηση με τον Γιαννάκη για την Χρυσάνθη Νικολαΐδου

 

Στην προεπιλογή για το Ευρωμπάσκετ Κορασίδων Β’ Κατηγορίας βρίσκεται η Χρυσάνθη Νικολαΐδου.

Η νεαρή μπασκετμπολίστρια του ΓΑΣ Κομοτηνή,  θα πρέπει να βρίσκεται στις προπονήσεις που θα γίνουν στο ΟΑΚΑ από τις 22 έως τις 24 Ιουλίου, ενώ η επιλογή για τις 12 αθλήτριες που θα συμμετέχουν στο Ευρωμπάσκετ θα γίνει στις 25 Ιουλίου.

H Νικολαίδου μάλιστα με αφορμή την παρουσία του προπονητή του Άρη στην Κομοτηνή του Παναγιώτη Γιαννάκη στο διεθνές τουρνουά του “Περπατώ “με αμαξίδια θα έχει την ευκαιρία να ξαναδεί μετά από ένα σχεδόν μήνα τον “Δράκο” που παρακολούθησε στο Giannakis Academy που διεξήχθη σε κατασκήνωση της Χαλκιδικής (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Το Ευρωμπάσκετ Κορασίδων Β’ Κατηγορίας θα διεξαχθεί από 17 έως 26 Αυγούστου στα Σκόπια, με την Εθνική να έχει σαν στόχο την άνοδο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ: Η Εθνική Κορασίδων παίρνει την δική της σειρά στο παρκέ.

Το πρώτο ραντεβού στο παρκέ του ΟΑΚΑ (22-24/7) θα γίνει για την προεπιλογή των αθλητριών που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία. Οι αθλήτριες που έχουν κληθεί είναι οι:

Ιωάννα Κρίμιλη (Εργοτέλης), Ευτυχία Σεμερτζάκη (Εργοτέλης), Βάσια Παπαμαρκάκη (ΟΦΗ), Σαββίνα Καραλή (Παναθηναϊκός), Λίλια Καρακασίδου (Φάρος), Ευαγγελία Κοντραφούρη (Φάρος), Ιωάννα Χατζηλεοντή (Φάρος), Ολυμπία Σακελλαρίου (ΑΕΝΚ), Έλενα Μποσγανά (Κρόνος Αγ. Δημητρίου), Χριστίνα Αναστασοπούλου (Πρωτέας Β.), Ιωάννα Τραγουστη (Έσπερος Π.), Μαρία Βαντσούρια (Άρης Θ.), Εύα Γράψα (Άρης Θ.), Δανάη Παπαδοπούλου (Αστέρας Ιπποδρ.), Χρυσάνθη Νικολαϊδου (ΓΑΣ Κομοτηνής), Αντιγόνη Θεοδώρου (ΠΑΟΚ), Σουλτάνα Αθανασιάδου (ΠΑΟΚ), Χρυσάνθη Μπενέκη (Παλαμάς Καρδ.), Αθηνά Λέξα (Αστέρας Ιπποδρ.), Λαμπρινή Πολυμένη (ΠΑΟΚ), Χριστίνα Κατσαμούρη (ΠΑΟΚ).

Η επιλογή θα γίνει στις 25 Ιουλίου. Το Ευρωπαϊκό Κορασίδων θα διεξαχθεί 17-26 Αυγούστου.