«Μπαμπά, ευτυχώς δεν ζεις να δεις το άδοξο τέλος της ομάδας που ανέβασες στη Β’ Εθνική»

 

Η Όλγα Βρετοπούλου είναι γνωστή στα πολιτικά δρώμενα ως πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης αλλά και υποψήφια βουλευτής Έβρου πριν μερικά χρόνια.

Στα κοινωνικά και αθλητικά δρώμενα, είναι μέλος σε πολλούς πολιτιστικούς συλλόγους ενώ έχει εμπλακεί ενεργά με τα διοικητικά του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και ιδίως του τμήματος υγρού στίβου, παρακολουθεί συχνά την πορεία της ομάδας βόλεϊ ενώ είναι μέλος και του Κότινου.

Την πιο στενή σχέση την έχει ωστόσο με το ποδόσφαιρο. Η ίδια είναι μητέρα επτά παιδιών και κόρη ενός από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου της Αλεξανδρούπολης, που έφυγε από την ζωή τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Γαβριήλ Βρετόπουλος  υπήρξε για χρόνια ένας από τους κορυφαίους παίκτες αλλά και προπονητές που ανέδειξε η Αλεξανδρούπολη. Με εκείνον στην τεχνική ηγεσία, το Άλεξ κατάφερε να ανέβει στα σαλόνια της Β’ Εθνικής. Πλέον η ιστορική ομάδα της Αλεξανδρούπολης σβήνει από τον χάρτη.

Το γεγονός δεν έμεινε ασχολίαστο από την Όλγα Βρετοπούλου που ανέβασε ένα αρκετά συγκινητικό post στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Συγκεκριμένα, ανήρτησε την φωτογραφία εκείνης της ομάδας που ανέβηκε στη Β΄Εθνική με προπονητή τον πατέρα της και έγραψε: «Ευτυχώς που δεν ζεις να δεις το άδοξο τελος της ομάδας που την έφτασες στην Β Εθνική».