Γ’ Εθνική: Στην Θήβα ο “πυροβολητής” Χρήστος Βάσκος!

 

Στην Θήβα βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο αρχισκόρερ τα τελευταία χρόνια της Δόξας Προσκυνητών Χρήστος Βάσκος.

Ο επιθετικός από τον Σταυροπόταμο Καστοριάς παρουσιάστηκε στο κέντρο Πυροβολικού στην Θήβα την περασμένη Τρίτη και θα παραμείνει εκεί τουλάχιστον μέχρι τις 4 Αυγούστου όπου θα γίνει και η ορκομωσία του περιμένοντας να δει που θα μετατεθεί, ελπίζοντας ότι θα είναι κάπου στην Θράκη και κυρίως στην Κομοτηνή.

Σε αυτό ελπίζει και η ομάδα του η Δόξα Προσκυνητών που θέλει να διατηρήσει στις τάξεις της για 5η σερί χρονιά τον πρωην επιθετικό του ΑΟ Κάστωρ, της Αστραπής Μεσοποταμίας και του Γράμμου Μαυροχωρίου, αφού ο Βασκος  ήταν και φέτος πρώτος της σκόρερ και 6ος συνολικά με 10 τέρματα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ ήταν και 2 φορές πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης. Σενάρια θέλουν και την ιστορική Καστοριά να ενδιαφέρεται για τον συντοπίτη Βάσκο στην επιστροφή της στην Γ’ Εθνική, ωστόσο το σενάριο αυτό δύσκολα να ολοκληρωθεί λόγω στρατού αλλά και σπουδών.

Όπως δήλωσε μάλιστα στο ThrakiSportS o “πυροβολητής” στο στρατό και στα γήπεδα Βάσκος, εαν η μετάθεση είναι στην Ροδόπη θα παραμείνει για μια ακόμη χρονιά στην Δόξα Προσκυνητών και παρά ότι υπηρετεί την θητεία του θέλει να βοηθήσει την ομάδα του στο δυσκολότερο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ ανυπομονεί να συνεργαστεί και με τον νέο κόουτς Νίκο Μπαχαρίδη. Παράλληλα με τον στρατό και την μπάλα ελπίζει ότι θα καταφέρει να τελειώσει και το πανεπιστήμιο όπου έχει ακόμα λίγα μαθήματα για το πτυχίο του.