ΕΠΣ Θράκης: Δυο μεταγραφές και παραμονή Κουτσουκανίδη στον Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων!

 

Mια από τις πιο δραστήριες ομάδες εντός και εκτός γηπέδου την περίοδο αυτή στην Α’ ΕΠΣ Θράκης είναι ο  Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων.

Η διοίκηση του Σπάρτακου και ο πρόεδρος Πέτρος Δεληγκιόζης κινήθηκε γρήγορα και στην θέση του Νίκου Μπαχαρίδη προσέλαβε τον Κώστα Γεμενετζή, ενώ  στην ομάδα θα είναι και οι Ισμαήλ Τζαφέρ και ο Ηλίας Αργυριάδης δίπλα στον έμπειρο πρωην κόουτς του Πανθρακικού.

Στα μεταγραφικά μετά την προσθήκη των Θωμά και Βασιλακάκη από διπλό ρόλο αυτό του παίκτη προπονητή, και την αποχώρηση 4 παικτών για την Δόξα Προσκυνητών (αφών Ξενοδοχίδη, Φαρμάκη και Χακάν Βελή)  η διοίκηση του Πέτρου Δεληγκιόζη συμφώνησε στην παραμονή του πρωην παίκτη των ακαδημιών του Πανθρακικού και ενός από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς του πρωταθλήματος στον διαγωνισμό του ThrakiSportS του 20χρονου Γιώργου Κουτσουκανίδη, ενώ απέκτησε και τον έμπειρο μέσο Αλέκο Ταβασίδη (Κόσμιο, Ξυλαγανή, Αγ. Θεοδώρων), και τον αριστερό μπακ Αλέκο Ρόιδο από τον Αστέρας Αιγείρου. Μάλιστα σύντομα θα αποκτηθούν και δυο τρεις ακόμα παίκτες μια από τις οποίες θα κάνει αίσθηση.