Δύο παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στους πολυτιμότερους του φάιναλ φορ του Πανελληνίου Παίδων

 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων ολοκληρώθηκε στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης, με τον Ολυμπιακό να φτάνει στην κορυφή για δεύτερη φορά στην ιστορία του θεσμού (η πρώτη ήταν το 2009), δεύτερη την Ολυμπιάδα Πατρών, τρίτο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τέταρτο τον Ηρακλή.

Την απονομή στον πρωταθλητή Ολυμπιακό έκανε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης μαζί με τον Αντώνη Τελόπουλο, μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ. Ωστόσο το ενδιαφέρον είναι ότι στην καλύτερη ομάδα του φάιναλ φορ μετείχε μόλις ένας πάικτης του Ολυμπιακού και δύο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Για την ακρίβεια, δεν αναδείχθηκε ακριβώς επτάδα, αλλά οι καλύτεροι σε κάθε θέση. Καλύτερος μπλοκέρ της διοργάνωσης, λοιπόν, αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Αλεξάκης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, που παρέλαβε το βραβείο του από τον Γιώργο Παπάζογλου.

Καλύτερος σέρβερ του φάιναλ φορ αναδείχθηκε ο Αχιλλέας Ανδραβίζος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, στον οποίο έκανε την βράβευση ο Γενικός Γραμματέας της Ενωσης Σωματείων πετοσφαίρισης Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας Γιώργος Ξενουδάκης.

Πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης και καλύτερος επιθετικός αναδείχθηκε ο απόλυτος MVP Αλέξανδρος Ράπτης της Ολυμπιάδας Πατρών, που παρέλαβε το βραβείο για τον πρώτο τίτλο από τον ομοσπονδιακό προπονητή Νίκο Ζαλμά και για τον δεύτερο από τον Σάκη Μουστακίδη.

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης έκανε δικαιωμάτικά και την βράβευση στον κορυφαίο πασαδόρο, που ήταν ο Μιχάλης Στεφανίδης του Ηρακλή. Τέλος, κορυφαίο λίμπερο αναδείχθηκε ο Σωτήρης Συναδινός του Ολυμπιακού, ο μόνος παίκτης των πρωταθλητών που μπήκε στο κλαμπ των πολυτιμότερων της διοργάνωσης.

Αναλυτικά, οι πολυτιμότεροι της διοργάνωσης όπως ανακοινώθηκαν από την ΕΟΠΕ:

MVP: Αλέξανδρος Ράπτης (Ολυμπιάδα Πατρών) – Την βράβευση έκανε ο Νίκος Ζαλμάς.

Καλύτερος επιθετικός: Αλέξανδρος Ράπτης (Ολυμπιάδα Πατρών) – Την βράβευση έκανε ο Σάκης Μουστακίδης.

Καλύτερος πασαδόρος: Στεφανίδης Μιχάλης (Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015) – Την βράβευση έκανε ο Σάκης Μουστακίδης.

Καλύτερος μπλοκέρ: Αλέξανδρος Αλεξάκης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης) – Την βράβευση έκανε ο Γιώργος Παπάζογλου.

Καλύτερος σέρβερ: Αχιλλέας Ανδραβίζος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης) – Την βράβευση έκανε ο Γενικός Γραμματέας Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας Γιώργος Ξενουδάκης.

Καλύτερο λίμπερο: Σωτήρης Συναδινός (Ολυμπιακός) – Την βράβευση έκανε ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας.