Super League: Αναχωρεί για το Πράβετς η ομάδα της Ξάνθης

 

Έχει φτάσει στο τέλος του και η δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας της Ξάνθης και στην ουσία με την προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της, έτσι την Δευτέρα η Θρακιώτικη ομάδα, αναχωρεί για το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο.

Με προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου και ρεπό την Κυριακή ολοκλήρωσε η ομάδα της Ξάνθης το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της που πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες στο αθλητικό της κέντρο στα Πηγάδια, και πλέον τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ετοιμάζονται, ώστε το πρωί της Δευτέρας να αναχωρήσουν με προορισμό το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου και θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Η προπόνηση του Σαββάτου ήταν πιο χαλαρή σε σχέση με όλης της υπόλοιπης εβδομάδας και υπήρχε ένα πιο οικογενειακό κλίμα, αφού οι παίκτες χωρίστηκαν από το τεχνικό επιτελείο σε δύο ομάδες και έπαιξαν ένα «οικογενειακό» φιλικό, διάρκειας 45 λεπτών. Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να δουν την κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους, ενώ για την ιστορία το παιχνίδι έληξε με σκορ 1-1, και σκόρερ τους Τριάδη για την Ομάδα Α’ και Κώστα για την Ομάδα Β’, ενώ στο ίδιο φιλικό είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και οι Τσάπαρης, Παπαδόπουλος και Σουλεϊμάν που αγωνίζονται με την Κ20 της Ξάνθης.

Στην Ξάνθη πλέον σκέφτονται ήδη το βασικό στάδιο της προετοιμασία στο Πράβετς, μετρώντας αντίστροφα μάλιστα και για το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν, αυτό στις 20 Ιουλίου με την Σπάρτακ Πλέβεν της Βουλγαρίας, ενώ παράλληλα τρέχουν και μερικές περιπτώσεις μεταγραφών ακόμη, ελπίζοντας πως μέσα στην εβδομάδα θα έχουν καταφέρει να τις κλειδώσουν και να ολοκληρώσουν το παζλ του φετινού ρόστερ, ώστε να υπάρχει περισσότερος χρόνος για να «δέσει» η ομάδα.

Ομάδα Α’: Ζίβκοβιτς (30′ Τζελέπης), Ορφανίδης Λ., Κασάδο (30′ Παπαδόπουλος Λ.), Σβάρνας, Χατζητερζόγλου, Καμαρά, Ντε Λούκας, Ρότσε, Γέντρισεκ, Κώστας, Φασίδης.

Ομάδα Β’: Γκαραβέλης (30′ Δεμένικος), Συλλά, Μπαξεβανίδης, Κολλαράς, Λουσέρο, Μελιόπουλος (30′ Τσάπαρης), Τριάδης, Σουλεϊμάν, Κάστρο, Ορφανίδης Π.