Μανώλης Σιώπης: «Προέρχομαι από την οικογένεια του Ολυμπιακού και θέλω να κατακτήσω τίτλους»

 

Την ευχή να κατακτήσεις πολλούς τίτλους με την φανέλα του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Εβρίτης ποδοσφαιριστής Μανώλής Σιώπης, που ήταν από τους διακριθέντες των ερυθρολεύκων στο φιλικό παιχνίδι με την Βελγική Λόκερεν.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα της Nova. Σε σχέση με τον αγώνα ανέφερε: «Κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Έλειψε το γκολ. Το θετικό είναι ότι βγάλαμε πολλές φάσεις. Εμείς κοιτάζουμε να είμαστε 100% έτοιμοι για το πρώτο επίσημο ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ. Και εκεί πιστεύω πως θα μπουν και τα γκολ».

Αναφορικά με την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό ανέφερε: «Εγώ είμαι στην διάθεση του προπονητή. Νιώθω πολύ καλά στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Προέρχομαι από την οικογένεια του Ολυμπιακού. Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι καθημερινά και όποτε με χρειαστεί ο προπονητής να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

Σε ερώτημα αν αισθάνεται πιο κοντά με τον Φορτούνη σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ανέφερε: «Ναι, εντάξει από την Εθνική έχουμε δεθεί. Και τώρα είμαστε όλη την ημέρα μαζί. Με βοηθάει πολύ». Αναφορικά με την πρώτη αναμέτρηση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρτιζάν ανέφερε:  «Εγώ πιστεύω πως θα είμαστε 100% έτοιμοι και θα πάμε να πάρουμε αυτό που πρέπει να πάρουμε».

Όσο για το φιλικό ματς  με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη, σχολίασε: «Τα συναισθήματα εκεί θα είναι πολύ ξεχωριστά». Και στην τελευταία ερώτηση τι όνειρο θα ήθελε να ζήσει με τον Ολυμπιακό, η απάντηση αφιπλιστική: «Να κατακτήσω τίτλους».