Γ’ Εθνική: Κλειδώνουν τα φιλικά ενόψει της νέας σεζόν στον Άρη Αβάτου

 

Στον Άρη Αβάτου κινούνται πυρετωδώς για την πρώτη προπόνηση της ομάδας το απόγευμα της Δευτέρας, όμως αυτό δεν αναιρεί και το ότι παράλληλα οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε συζητήσεις με αρκετές ομάδες για να κλειδώσουν οι αρχικές συμφωνίες για φιλικούς αγώνες.

Μέσα σε όλους, λοιπόν τους αντιπάλους βρίσκεται και μια ιστορική ομάδα, που τη νέα χρονιά θα είναι αντίπαλος του Άρη στη Γ’ Εθνική, η Δόξα Δράμας που πέρυσι έχασε στο νήμα την άνοδό της στην Football League. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δυο ομάδες έχουν συμφωνήσει στη διεξαγωγή διπλού φιλικού αγώνα, τόσο στην Ξάνθη, αλλά και στην Δράμα και μένουν πλέον οι λεπτομέρειες, όπως το που θα γίνει το κάθε ένα φιλικό και η ώρα διεξαγωγής.

Πέρα όμως από τη Δόξα Δράμας, ο Άρης Αβάτου θα παίξει τουλάχιστον ακόμα 5 φιλικά παιχνίδια, με τα δύο εξ’αυτών να είναι επίσης εντός – εκτός με την πρωταθλήτρια ΕΠΣ Θράκης Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Οι υπόλοιπες τρεις ομάδες με τις οποίες θα παίξει φιλικό η ομάδα του Άρη Αβάτου, θα είναι η Αναγέννηση Θαλασσιάς και ο Ηρακλής Ζυγού από την Ξάνθη, αλλά και ο περσινός Κυπελλούχος της ΕΠΣ Καβάλας Κεραυνός Πέρνης, με τα τρία τελευταία φιλικά να είναι όλα εκτός έδρας για την ομάδα του Άρη.