Γ’ Εθνική: Ετοιμάζεται «μπαμ» με μεταγραφή πρωτοκλασάτου παίκτη του Ορφέα Ξάνθης στον Άρη Αβάτου

 

Να ταράξει τα νερά στο ξανθιώτικο ποδόσφαιρο λίγο πριν την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν προσπαθεί ο Άρης Αβάτου, που είναι πολύ κοντά στο να κλείσει μια μεταγραφή σημαντικού ποδοσφαιριστή του Ορφέα Ξάνθης στη Γ’ Εθνική την περασμένη σεζόν.

Ορφέας Ξάνθης και Άρης Αβάτου ξεκινούν αμφότεροι την προετοιμασία τους, για τη νέα σεζόν  την ερχόμενη Δευτέρα 17 Ιουλίου, όμως τα ρόστερ και των δύο ομάδων δεν έχουν οριστικοποιηθεί, αφού αναμένεται να υπάρχουν προσθήκες, αλλά και αποχωρήσεις, πόσω μάλλον για τον πρώτο, που επίσημα δεν γνωρίζουμε καμία αλλαγή στο περσινό ρόστερ του.

Μάλιστα σε μια αποχώρηση από τον Ορφέα, εμπλέκεται και ο Άρης Αβάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά του ThrakiSportS, ένα από τα βασικά στελέχη της πολύ καλής πορείας του Ορφέα την σεζόν που πέρασε είναι κοντά στην μετακίνηση στους πρωταθλητές της ΕΠΣ Ξάνθης, κάτι που σημαίνει ότι θα βρει τη νέα σεζόν απέναντί του την μέχρι τώρα ομάδα του.

Μάλιστα, η μεταγραφή αυτή δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και μέσα στα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα και αν συμβεί αυτό δεν αποκλείεται ο συγκεκριμένος παίκτης να δώσει το παρών αντί για την πρώτη του Ορφέα, στην πρώτη του Άρη (αμφότερες διεξάγονται άλλωστε την ίδια ώρα, αλλά προφανώς σε διαφορετικά γήπεδα).